s-a lansat Auto.ro

Auto.ro (in acest moment nu poate fi accesat, 500 Internal Server Error), unul din proiectele la care lucram cand am plecat de la Netbridge, s-a lansat online zilele trecuta in varianta beta. Mi-am propus sa nu mai comentez ce vine din zona Netbridge ci doar sa anunt asa ca va las pe voi sa analizati site-ul. Au mai scris despre aceasta lansare Ionut si Constantin.

10 Comentarii
  1. cristian spune:

    e ora 1 si ceva (marti spre miercuri)a ceeasi eroare da prin urmare degeaba s-a lansat..apropo nu stiu ce e acolo la netbridge dar statistici.ro de vreo sapt da erori si de 2 zile nu mai contorizeaza nimic…doarme lumea?

  2. s-a lansat Auto.ro

    Lansat my ass. Ce porcarie. CUM sa dea eroarea asta ? E Netbridge doar, au resurse au project manager, au de toate nu ? Nu o firma cu 2 angajati ca a mea.

    Tu ai vazut vreun preview/imagine Orlando ? Nici Ionut, nici Constantin nu au imagini.

  3. Ionut Popa spune:

    Am pus si un preview, de pe vremea cand mergea :)

  4. stefanM spune:

    still not working… s-a lansat sau nu s-a lansat acest auto.ro?

  5. Dan spune:

    Se pare ca inca nu s-a lansat, acum accesul este cu parola :D

  6. Costin spune:

    @Cristian Mezei: Nu m-am gandit sa fac print screen. Pentru ce? Era jalnic oricum. Asa de jalnic ca l-au inchis. :)
    @Ionut: Bine ca macar tu ai facut print screen :). Zicea lumea ca visam carabusi.

  7. […] Later Edit: auto.ro se inchide. Authorization Required. De azi inainte cand mai scriu ceva de gen promit ca fac si print screen. Nu de alta dar … . Bine ca a facut Ionut Popa print screen. Vezi aici. Oricum … ca sa va faceti o imagine in plus, inchipuiti-va ca doar indexul avea content, restul de pagini avand partea centrala goala, formularele ce se pot vedea erau lipsite de optiuni (combo-box-urile nu aveau nimic trecut in ele). Tags:auto.roTechnorati Tags: auto.ro Posturi relationate:Firefox vs. iE 7 Beta 2Codul rutier pe mobilStatistics.rovideo.google wordpress plugin […]

  8. holby spune:

    Salutare tuturor . Va marturisesc ca inca de anul trecut urmaream deschiderea acestui portal . Urmarind pe rotld – despre informatii despre proprietar mi-am dat seama ca va fi ceva important si asteptam finalizarea . Sincer va spus , mia fost rusine sa ii trimit un mail Dlui Nicoara sa ii ofer sprijinul meu , insa o fac acum – open offer si poate cine stie – voi colabora cu realizatorii acestui website . Mult succes si cit mai multa inspiratie va doresc tututor celor care veti contribui la realizarea acestui portal .
    Cu deosebita consideratie Ionut .

  9. Zdeto spune:

    No way! :)
    Dupa atatia ani? Huh… chiar ma intrebam din cand in cand, ce se mai intampla cu auto.ro… (cine stie cunoaste ;) )

Lasa un comentariu