Bila neagra

„Intra acum pe Realitatea.net, ii puteti acorda presedintelui bila alba sau bila neagra.” Presedintele Basescu e acum (02.10 orele 22:51) intervievat de Turcescu insa, din pacate, site-ul Realitatea.net nu prea face fata la traficul generat (in acest moment e cazut).

3 Comentarii
  1. dan craciun spune:

    Da….ba merge ba nu merge… asta este! Mai trist este pool-ul din dreapta! Peste 70 % din participanti au votat ca sunt de acord cu afirmatia presedintelui! Adevarul doare si cu toate ca ne izbim zi de zi de el nu il vedem, iar pretentiile nu „isi mai incap in piele”. Trebuie sa mentionez ca sunt la cald cu situatia din universitatile romanesti si drama cea mare este ca invatamantul tinde sa scoata pe banda ” oameni cititi ” – la noi oricine poate sa termine o universitate – fabrica de diplome functioneaza … si daca tot „este pe gratis” de ce sa nu stam la 2 -3 cozi deodata.

  2. cristian spune:

    Nuam vazut emisiunea, nu stiu ce a zis basescu dar apropo de „oamenii cititi” e putin spus pe banda. Deci acum e oarecum banal sa faci o facultate…pentru unii e ca si cum ar merge la cinema mersu la facultate. Degeaba au facut astia nu stiu ce DNA al studentilor…e o alta modalitate de a cheltui niste bani fara sens…

  3. Cristi Parvan spune:

    nu cred ca e util sa ne vaitam de costurile educatiei, necazul e ce anume produce sistemul educational. Si din pacate … sunt inca mari probleme. Pana la urma partea de socializare din timpul facultatii este totusi unu din asseturile majore. In ultimul timp am auzit mult m-ai des „mi-a fost coleg la…” , „decat am invatat la…”, si de cele mai multe ori in sistemul asta de socializare se capata m-ai multe skilluri decat in scoala propri zisa. Cel putin in media si in research.

    cat despre sistemul de voting tot mai numeros, din motive de scoala va zic ca pana la urma nu e neaparat o problema de numar de mesaje si de distributie nereprezentativa pt nimic.

    Apropo, credeti ca ar merge un sistem de ponderare dupa profilul respectivului vehicul (emisiuni) ? sa se poata spune … reprezentativ pentru publicul emisiunii noastre.

Lasa un comentariu