clar

azi am observat, de fapt Adi m-a tras de maneca, asa ca azi anunt si eu, Sorin Tudor, pr-ul Netbridge isi da cu parerea despre fotbal si internet aici. pare ca se pricepe.

 

9 Comentarii
 1. Emil spune:

  Haidi bai Orlando, ce naiba, postu asta era de pus la o categorie gen „aberatia zilei”. Pe de alta parte, parca nu ai sti ca unii sunt irecuperabili?

 2. Observa de cate ori apare in post „www.LigaOnline.ro”.

  Ma dor ochii.

 3. Marius Ciocan spune:

  Observa cat de fortat a fost introdus in text (si cat de lame) este comentariul legat de apropo.ro :)

 4. Vlad_P spune:

  Poate omul nu este asa rau intentionat, hai sa il ajutam.
  La fotbal nu ma bag, dar, din cate stiu eu, exista o sezonalitate pentru traficul pe Internet cu o scadere in timpul verii, la fel cum este de altfel pe toate mediile. Dar asta e un lucru care se poate vedea in istoricul trafic.ro.
  Si aici ajungem si la ce vreau eu. Sa faca publice (orice site de stiri o sa preia datele) datele inregistrate de trafic.ro pe Romania in ultimul an.

 5. stefanM spune:

  Sorin Tudor’s post este un articol de promovare netbridge mai degraba decat ceva frumos si relativ neutru. Dar, sa-i dam credit (numai sa termine cu laudele la maxim… – sa dea volumu’ putin mai incet). Curios as fi insa si eu, ca si vlad, de datele inregistrate de trafic.ro… Exista vreo posibilitate sa aflam si noi mai multe?

 6. orlando spune:

  chiar nu conteaza Vlad sezonalitatea, daca am fi schimbat ceva la apropo.ro as fi inteles … dar deocamdata, pana cand vom produce ceva noi aici, e corect sa dea din gura … se pricepe

 7. Adrian Soare spune:

  Exemplul perfect pentru un post inutil, irelevant si prost scris. Dupa 2 propozitii am inchis.

  So lame! … Sorin, poti sa scrii pentru motoare si bine daca te chinui putin.

 8. Gusti spune:

  nu se pricepe nici la dat din gura :)).
  nota. derbi e de fapt derby, iar el are impresia k a descoperit apa calda. normal ca se stie ce inseamna derby si ca s-a facut in timp extensie catre un meci important :)

 9. Dan Craciun spune:

  mai mai mai … ce va mai place sa carcotiti! Nu gasiti ceva mai bun de comentat si va luati de tot ce prindeti ! NU va place NU cititi! este blogul lui poate sa scrie ce vrea! Daca era un comunicat de presa mai ziceam dar asa…va pierdeti vremea in speranta ca veti fi mai interesanti ! Poate las impresia ca tin cu el avand in vedere ca suntem colegi insa asta e prea putin important …. „important” e comportamentul vostru de ?a?e (a nu se intelege ?â?e) care este „so lame” … si se mai vorbea de lamers pe aici

Lasa un comentariu