Gsp la 700,000 unici

Gsp va trece in seara asta pragul de 700,000 vizitatori unici intr-o saptamana, felicitari lui Gusti si echipei de acolo, e o mare realizare si un milestone pt ceilalti.  

9 Comentarii
 1. pinkdots spune:

  Da, felicitari pentru trafic. Site-ul in schimb este atat de urat incat confirma faptul ca ne aflam in epoca Oborului online.

 2. george spune:

  Si cu toate acestea, cand te uiti la ciorba de site care este gsp.ro, degeaba au atatia vizitatori, pentru ca nu promoveaza in nici un fel dezvoltarea site-urilor de profil.

  Cred ca nu avem de ce sa acordam felicitari echipei de acolo, sunt multe gafe care le fac. Desigur, tu care esti o persoana pe vanzari, te gandesti doar la trafic, nu si la calitatea produsului in sine. Se vorbea de un remake al gsp-ului, dar daca e aceeasi echipa care realizeaza momentan, nu vad nimic interesant in asta.

  Eu oriunde l-as da exemplu de „asa nu”. Astept momentul in care o sa se investeasca serios intr-un site performant care sa reflecte sportul in general, nu liga1, simona patruleasa si gigi becali.

 3. Felicitari lui Gusti insa din pacate vestile de astazi nu sunt tocmai placute. Daca Steaua ar fi castigat poate ca ar fi trecut de si de 800,000 – propun insa pastrarea optimismului pentru urmatorul meci din Champions League. La fotbal nu pot sa dau un pronistic dar cu siguranta traficul din ziua meciului cu „galacticii” il va depasi pe cel de azi.

 4. Bogdan spune:

  Daca ar rezista si site-ul ala mai mult, ar avea mult mai mult !

 5. emberke spune:

  Este neogen in momentul de fata pe locul 2? Si GSP cu 687 mii utilizatori pe saptamana. Poate dupa meciul urmator. Castigat :)

 6. so_be_it spune:

  Fara suparare, crezi ca e vorba de unici?! Eu as spune un NU hotarat. Trafic.ro calculeaza unici pe zi, nu unici pe saptamana. Cei 700k de vizitatori pt gsp.ro reprezinta, de fapt, o suma de unici/zi . O MARE CONFUZIE….

  Tips! – mai intreaba-ti baietii sa nu mai gresesti altadata. ;)

 7. orlando spune:

  So be it,

  sunt sigur ca ai dreptate insa mi-am propus sa nu mai raspund la comentariile venite din zona Netbridge.

 8. so_be_it spune:

  Nu tine de Netbridge. E doar vorba de informare corecta.Nu tin sa-mi raspunzi la comentarii cum nu tin neaparat sa postez pe blog-ul acesta.

  Dar daca trebuie, trebuie…

 9. Gusti spune:

  stati linistiti, noul gsp va fi puternic … actualul gsp e varza. dar o varza simpatica :))

Lasa un comentariu