Xanthi-Dinamo live pe internet

Desi azi toata lumea vorbeste de Steaua (Steaua, Steaua!) si de meciul de ieri, diseara, de la 19:00, cine nu prinde TvSport poate vedea meciul tur dintre Xanthi si Dinamo in direct online pe Apropo.ro

pt utilizatorii din tara meciul este transmis gratis, pt cei din non .ro vizionarea este conditionata de plata unei taxe.

13 Comentarii
  1. Adrian spune:

    Pot sa dau o stire si sa te citez? :)

  2. Dragos Tuta spune:

    Orlando, de la cine achizitionati voi drepturile de televizare ale meciurilor pe internet. Vand cluburile, Federatia, UEFA?

    De multe ori m-am intrabat cum de nu s-a gandit GSP-ul la asta prima data. De ce se chinuie cu reportajele live.

  3. Dragos Tuta spune:

    Merci mult de anunt oricum. Chiar sunt fan Dinamo si sunt inca la birou.

    Adresa de email mi s-a cerut pentru abonarea la alerte sau doar pentru a primi parola de vizionare (tactica de securitate)?

  4. orlando spune:

    de la cluburi sau de la firmele de mk sportiv care detin drepturile. nu e chiar simplu sa transmiti live pe net mai ales daca vrei sa oferi calitate si ai multi utilizatori … costa destul de mult (servere multe + banda).

    adresa de email ti s-a cerut pt parola, probabil ca vei mai primi mailuri de informare daca vor mai fi transmisii similare.

    as fi pariat ca esti fan Dinamo :)

  5. stefanM spune:

    Ar fi bine daca asemenea meciuri, cele din Liga sau Cupa Uefa, ar putea fi vizionate si pe net. Cel putin vizitele ar creste, sa nu mai vb de publicitatea „ne-oficiala”. Dar cum de ziarele dedicate sportului n-au reusit ele sa faca asa ceva?

  6. Valentin spune:

    Meciurile din Champions league sunt pe video.uefa.com. Pentru a vedea live e 9.95$ meciul .. sau daca nu poti plati 4$ pe luna sa le vezi pe toate in reluare. Nu stiu exact cat costa in Europa, asa e in US! Si se merita, calitate f buna, si 10$ nu e o suma f mare pentru cei de aici.

  7. serban goran spune:

    aseara la 8 eram pe site….n-am vazut NIMIC….poate nu s-a dat?…:-D

  8. Dragos Tuta spune:

    S-a dat, eu m-am uitat.

    Trebuie sa il felicitam pe Orlando si colegii sai de la MPI: calitatea transmisiei a fost excelenta.

    Keep up the good work!

  9. orlando spune:

    multumim Dragos, probabil ca Serban se astepta sa intre pe pagina si sa-i intre automat transmisia … ne cerem scuze Serban pt ca nu am atins nivelul asteptat de tine :P

  10. And payments powered by DotCommerce :)

  11. Gusti spune:

    Dragos, GSP este singurul site care are dreptul legal de a difuza rezumatele din Divizia A. Meciurile intregi costa prea mult…

  12. filip spune:

    deocamdata nu merge pagina aveti cumva idee unde pot vedea si meciul cu rapid ? … totusi joaca pt romania ..

  13. orlando spune:

    noi am transmis doar meciul tur, returul nu cred ca este transmis de nimeni din pacate

Lasa un comentariu