Realitatea merge cu Boom

Realitatea Tv trece cu cele 3 site-urile pe care le detine (Realitatea.net, NewsIn.ro si TheMoneyChannel.ro) in portofoliu Boom. Decizie oarecum surprinzatoare tinand cont ca celalalte site-uri, cele din „aripa” Catavencu sunt vandute de Spendid Media Interactive, divizia de internet a celor de la Spendid Media, agentie ce incearca sa-si faca loc pe piata. De urmarit cat timp vor ramane cele 3 site-uri la Boom tinand cont si de faptul ca Realitatea tocmai si-a infiintat o divizie de internet condusa de Cristi Ditoiu (ex Netbridge, ex Referat.ro, ex Sfatulmedicului.ro).

5 Comentarii
  1. anonim spune:

    de unde ai informatia asta…ai incercat sa le iei tu si nu ai putut

  2. cristian spune:

    …astia de la realitatea sunt din ce in ce mai haotici. cand au fost preluatzi de vantu/petrom service si compania se vedeau imbunatatziri…si se vad…concurau cu N24 adik erau ca si singuri pe piatza..acum de cand a aparut antena 3 se straduie in draci da o dau in gropi. pagina aia web super strange (30 de butoane Sfinte Cristoase-am ametit), BLOGO-FORUMU ala (nu mi-am dat seama pana la urma ce e) si acum ce spui tu. :)) funny E ca si cum ai da u paginile de la Media Pro cate 2 la fiecare agentie …Cine e mintea luminata de la REalitatea de a luat o asemenea decizie ..prin somn probabil?

  3. orlando spune:

    informatia e publica, site-urile apar in rate cardul boom

  4. Parerea mea este ca persoanele astea mai mult incearca piata, hai si la aia si la aia; bineanteles este dreptul lor mai ales ca nu prea le ies prea multi bani din treaba asta si momentan pot sa „calce apa” prin mai multe parti. Cel putin eu le-am vazut departamentul lor de IT format din cateva persoane gazduite intr-o camaruta.

    In afara de remarcile astea pot spune ca nu aveau nici o strategie pe partea de internet. Sa vorbim de trustul Realitatea ca un jucator ce poate inclina balanta in publicitatea online este deja prea mult chiar daca vorbim de .ro

  5. Piticu21 spune:

    Cristian … omg … ai stat sa numeri butoanele … de ce naiba ? nu iti ajung ? nu gasesti ce vrei cu ele …

    & bogdan … ma bucur ca le-ai vazut dept-ul it … insa … ca de obicei … aparentzele insheala ;)

Lasa un comentariu