de sezon … again

– am auzit un zvon cum ca Boom si Arbo o pun de o fuziune … nu m-ar mira tinand cont ca la Boom acum taie si spanzura Cristi Bonciu (ex Daewoo), amic si amare cu cei de la Arbo si in special cu (,) Calin Rotarus (prietenii stiu ce stiu)

– Val face valuri cu AdEvolution, cu 70% din piata si cu cei 15 mil. pe care vrea sa-i culeaga din online. Unii rad de el, altii il iau in serios, iar altii ii dau in exclusivitate site-urile spre vanzare (Imedia, Internet Corp)

– Calin si Neogen decid sa ia pisica de coada si sa devina un player activ in zona publicitatii online. Vivi ii ia un mini interviu in acest sens lui Calin care clarifica relatia Neogen – SMI. De urmarit ce va face SMI care avea site-urile Neogen in topul listei cu site-urile pe care le reprezinta.

9 Comentarii
 1. eRwin spune:

  Nu suna rau! Arbo + Boom = Arboom :)

  Teoretic vor avea cea mai mare retea de site-uri, daca e sa ne luam dupa datele de pe site-ul lui Vivi. Totusi avantul AdEvolution, condus de Val Voicu, in contextul actual destul de confuz (mai ales pentru publisheri), poate lua cu sine partea de sus a „vivitopului” Arboom.
  Poate acel fond de investitii misterios, despre care se discuta in articolul din Wall-Street, este asul din maneca al AdEvolution, in negocierile purtate cu granzii webului .RO.

  ‘om trai si ‘om vedea…

 2. Cristi Parvan spune:

  Megasezon :).

  N-a ras nimeni de Val, doar am mustacit un pic :), ne-am obisnuit ca vanzatorii online sa fie optimisti, directia este insa cu siguranta buna iar Val este unu din „vizionari”.

  Despre celelalte: parintii nostri aveau un joc de societate cu niste scaune libere in care la un moment dat se oprea muzica si se repezeau la scaune aleator. Astept sa vad cine cu cine ramane la final :).

 3. […] orlando vorbeste de un zvon de fuziune boom-arbo… asta chiar ca ar fi tare (hazlie). […]

 4. Dan spune:

  Val are sanse sa aiba o afacere buna – daca nu ajung iar la faliment ;-) – insa despre incasari, vreau sa va spun ca si eu mizez pe anul viitor pe un milion de euro. Ma imprumuta cineva pina atunci?

 5. cristian spune:

  :) totzi zambesc, cred ca in sinea lor e mai mult de zambet dar nu se arunca nimeni pe fatza. 70% e prea mult…totusi nu e tarlaua lu tacsu si el e singur acolo. asa virgina cum e piata asta a publicitatii sau poate nu asa virgina, nu cred ca au cum sa ajunga ei la 70% Orlando ce face doarme atunci cu Inteactive-ul? totusi media pro are suficiente site-uri…70% deja e fantezie

 6. minime spune:

  Mie mi se pare ca linkul asta e cel putin dubios:
  http://www.adevolution.ro/retea.html
  Vad o multime de site-uri acolo care nu au ce cauta in „reteaua” lor…
  Sau poate nu stiu eu despre ce-i vorba si ma lamureste cineva.

  p.s. it’s all about the money… it’s all about the dum dum dum dum

 7. Mihaita spune:

  Am intrat pe trafic.ro si am gasit pagina urmatoare

  http://www.trafic.ro/jobs/dezvoltare.php

  Eu cred ca are legatura cu ceea ce se intampla acum ;)

 8. si totusi eu intreb din nou … ce se va intampla cu iMedia ???
  foaret multe situri fug catre adevolution … imedia cu ce ramane ??? :)

 9. […] 3. “Cristi Bonciu [..] amic si amare cu cei de la Arbo si in special cu (,) Calin Rotarus (prietenii stiu ce stiu) Orlando […]

Lasa un comentariu