Sanoma lanseaza Mami.ro

primul proiect al celor de la Sanoma Interactive este online, Mami.ro . Adina (ex Rol.ro) conduce divizia Interactive de la Sanoma Romania de la inceputul acestui an iar ceea ce a iesit, ca prim produs/site, nu arata deloc rau.

Poate acum, o data cu aparitia concurentei, Mirela si Florin de la Desprecopii.com vor investi in layoutul site-ului lor :)(momentan numarul 1 pe acest segment)

8 Comentarii
  1. Razvan Pop spune:

    Chiar imi place siteul. Culori bine alese si o aranjare buna in pagina.

    De remarcat:
    1. Layout tableless.
    2. Stil CSS pentru print.
    3. Foloseste label la forms.

    Ar mai avea de lucru putin la partea de onpage SEO.

    Felicitari.

  2. varabiescu spune:

    cine vinde fhm si celelalte site-uri ale publicatiilor sanoma???

  3. varabiescu spune:

    sunt la arbo, am vazut. te intereseaza site-urile de copii??? :D

  4. Mirela spune:

    momentan de 5 ani … :)

  5. Jobsessive spune:

    … vor investi cu siguranta … ;)

  6. orlando spune:

    Da Mirela, de 5 ani insa fara o concurenta adevarata, trebuie sa recunoasteti acest lucru :)

  7. Andrei spune:

    „Poate acum, o data cu aparitia concurentei” – nu cred ca putem sa numim mami.ro concurenta… deocamdata. Iar sanoma nici nu cred ca si-a propus asta, momentan. Nici macar in cosmopolitan.ro nu au pus un link catre mami :), unde ar fi fost destul de ok.

    desprecopii.com este full de informatie (are vreo 5 ani in spate din cate inteleg. felicitari apropos) si asta il face puternic. In general pe targetul acesta am observat ca se cauta in primul rand info. Pe de alta parte layoutul lasa de dorit, dar nu e cazul sa ma pronunt eu despre asta :)

  8. Trandafir Catalin spune:

    Nu prea au investit mult in comunitate, desi pun accent pe asta(ma refer doar la forum aici): nu au user profiles, nu au comunicare intre membri(membre mai degraba), semnaturi si toate optiunile pe care le ofera un forum puternic, iar eu cred ca un site de femei are succes prin comunitate mai mult decat prin continut. Motiv pentru care nu prea au sanse sa faca cine stie ce concurenta liderului actual, care, se stie, se bazeaza in cea mai mare parte pe comunitatea formata.

Lasa un comentariu