Orange Film Maraton

Orange lanseaza Orange Film Maraton un concept pe care (cred) l-am (mai) vazut la Netflix anul trecut (Vlad vroia sa faca ceva similar la Videomax).

Ce vroiam sa scot in evidenta:

– site de eveniment, cred ca e prima oara cand Orange face asa ceva

– numarul de useri inscrisi pe Bucuresti, Iasi si Timisoara . nu am stat sa-i numar, nu i-am bagat in excel insa mi se par extrem de multi.

vizionare placuta!

12 Comentarii
  1. Pt cei care nu au ce face cu timpul :)

  2. Gusti spune:

    ce nu-nteleg eu este canalizarea asta a orange catre cinefili. ce urmaresc? un public mai elevat? parca au mai avut cu putin timp in urma o oferta cu 2 bilete la pretul unuia…miercurea…n-am dat prea multa atentie. oricum, nu cred ca printre pasiunile romanilor se mai numara cinematograful…

  3. Hehe, ti-ai tras blog :D

  4. Bro spune:

    E misto ..ne-am inscris toata gasca . Aducem un Monopoly cu noi si jucam 2 zile. Mezei..toata treaba pica in weekend..tu ce ai de gand sa faci ….sa butonezi tastatura?

  5. orlando spune:

    Gusti e vorba de asociere, la fel cum Bergenbier(Nationala Romaniei)/Heineken (Liga Campionilor)/Carlsberg (Campionatul European) se asociaza cu fotbalul, Vodafone cu F1/Ferrari sau Stella Artois cu filmul. Asocierea cu anumite evenimente mai mult sau mai putin de masa ofera expunere si sustinere brandului. Bineinteles ideea e sa continui pe aceeasi linie (asta apropo de ce ziceai tu cu Orange si cinema-ul de miercuri) … desigur specialistii in branding iti pot da mai multe detalii

  6. Gabi spune:

    Merg des (in comparatie cu alti romani) la film si imi place initiativa.
    Ma enerveaza uneori ca se face coada foarte mare din cauza celor care iau 2 bilete la pret de unu (arata celularele ca sa introduca vanzatoarea un cod in computer, si merge foarte greu). De cateva ori am pierdut inceputul fimlului din cauza asta. Dar asta e ceva strict subiectiv.

    Bravo Orange!
    (eu am Vodafone si nu beneficiez de reduceri…)

  7. Mezei..toata treaba pica in weekend..tu ce ai de gand sa faci

    Ne cunoastem cumva ?

  8. Mihai spune:

    Cristi, vin si eu la film ! Sa ni se rupa ! :)
    Oricum, misto lozinca!

  9. Noah du-te ma :)

    Da cine pana mea e Bro ..

  10. Ioana spune:

    Pentru a participa la Orange Film Maraton, trebuia ca, dupa ce te-ai inscris, sa cumperi un bilet din locatiile in care proiectul se desfasoara – pentru Bucuresti, Mall Vitan. Biletele s-au vandut vineri in 20 minute.

  11. gabitza spune:

    da cine a castigat ca la tv nu au aratat nimic cred ca nu au mai avut bani sa mai plateasca si presa ca la cat au mancat participantii aia au facut gaura in buget;)) ;))

  12. andrei spune:

    ha ha ha… sunt unul din participantii la orange film maraton… de fapt unul dintre castigatori… concursul s-a dedicat exclusiv cinefililor adevarati ( nu obsedati care stau toata ziua in fata calculatorului si fac dwnload de pe dc sau torrenturi)…
    „da cine a castigat ca la tv nu au aratat nimic cred ca nu au mai avut bani sa mai plateasca si presa ca la cat au mancat participantii aia au facut gaura in buget;)) ) ” -> gabitza iti urez sa mananci si tu 48 ore numai sandwich-uri de la luk oil… cu asta ne hraneau din 8 in 8 ore…
    in rest a fost o experientza interesanta…

Lasa un comentariu