Macarone

Emil mi-a adus o macaroana azi dimineata … face haz de necaz. Adevarul e ca aseara, la 2-0, deja eram online pt a ne rezerva bilele la finala. Durerea e mult mai mare cand te vezi invingator inainte de final … dar cum orice infrangere e doar de moment sa ne bucuram de ce a fost si sa mergem inainte.

5 Comentarii
 1. Vladimir spune:

  E bine ca poti sa fi optimist dupa macelul de aseara. Totusi, tocmai puterea de a merge inainte i-a facut pe englezi sa joace pana in ultimul minut si sa se califice. Pacat….

 2. Sincer sa fiu si eu deja ma gandeam la 2-0 de unde pot sa cumpar bilete online. M-as fi dus si singur! Acum… inca mai astept sa ma trezesc din cosmar. E de-a dreptul frustrant sa te macine acel sentiment de „Ce-ar fi fost daca…”.

 3. arix spune:

  Pe mine cel mai mult m-a atacat chestia cum naiba unii au noroc si le merge ulciorul de mai multe ori la apa (vezi cazul precedent cu elvetienii de la Bassel).

 4. Columbo spune:

  Eu nu sunt stelist, dar ceea ce s-a intamplat joi a fost o tampenie. Am stat pana la 2 noaptea in pat si n-am reusit sa adorm.
  Cum dracu poti pierde un meci de la 3-0? Prin apararea supraaglomerata…

  Si, stiti ce e si mai dureros? Sa pierzi in acest mod… Pe cuvant, o infrangere cu 3, 4 sau chiar 5-0 ar fi fost mult mai usor de suportat….

 5. orlando spune:

  nu stiu daca e vorba de noroc arix cat mai degraba vointa si incredere. englezii au sperat, au presat si au crezut pana la final ca pot rasturna scorul.

Lasa un comentariu