DotCommerce aduce Pay Pal in .ro

Intr-o stire primita pe email la „redactie” DotCommerce anunta aducerea sistemului de plati Pay Pal in Romania. Din pacate nu am regasit stirea nici pe site-ul mama DotCommerce.ro, nici pe site-ul Procesor.ro insa va trebui sa ma credeti pe cuvant. Felicitari lui Madalin Matica, e o miscare interesanta si inspirata.

In acelasi timp exista voci care anunta un sistem similar Pay Pal la care Google lucreaza. Interesant tinand cont de Pay Pal este un serviciu Ebay.

Later Update: nu e Volga e bicicleta si nu e de luat e de dat. deocamdata pt romani e interzis, la fel cum era si pana acum, doar strainii vor putea cumpara de la noi „fete”, „draculea”, „case de popor” si alte chestii interesante pe care le vor gasi ei pe site-urile romanesti de ecommerce. ca asa e in tenis, avantaj serviciu. 

5 Comentarii
  1. Mihai spune:

    Faptul ca Google lucreaza la dezvoltarea unui sistem similar PayPal este mai degraba o certitudine.

  2. ..si nu sunt singurii. Deja am „ameninta” ca lansam si noi asa ceva. Care sper sa fie mai bun pentru Romania decit PayPal. Sistemul viitor va cuprinde:
    – a paypal like system
    – an escrow system build in ptr siteuri de licitatii si vanzari prin anunturi
    – o linie de creditare ( !!)

    Sistemul e gata din Septembrie ( a trecut de Beta Testing phase) dar negocierile pe liniile de creditare mai dureaza.
    Sper ca la sfirsitul lui Martie sa il lansam ( dupa CeBit)
    O zi placuta

  3. Alin spune:

    Vesti bune. Il asteptam cu nerabdare!

  4. Valics Lehel spune:

    Tot raul spre bine, nu avem noi poate acum dreptul sa deschidem un cont, dar poate dupa 1 an totusi se va schimba. E un pas major si feliciti atat DotCommerce cat si „cealalta garda” pentru acest pas.

  5. Tudor Ciobanu spune:

    Parerea mea, PayPal nu este in momentul de fata potrivit pentru Romania (lucrez cu PayPal de peste 3 ani si consider ca lasa de dorit si pentru Europa de Vest, singurul loc unde PayPal este intr-adevar optimizat si raspunde nevoilor pietei fiind USA).

    Astept insa cu nerabdare sistemul domnului Matica, sper sa avem si noi un PayPal mioritic care, cine stie, poate va fi implementat in PayPal in viitor :-)

Lasa un comentariu