manager ieftin?

„poate nu sunt cel mai bun manager insa cu siguranta sunt cel mai ieftin” –  afirmatia e facuta din postura de manager general si actionar majoritar al unei companii.  

4 Comentarii
  1. Secara spune:

    Sa ghicim un pic: „firma pornita de la zero, de Mr. No-one’s-cheaper-than-me, un tip cu evidente calitati entrepreneuriale, dezvoltata pe genunchi si ajunsa in impas”?

    Ma intreb: oare ca parinte si-ar permite sa isi educe singur copilul (fara a-l da la scoala pana la majorat)? Asta asa, ca poate nu o fi el cel mai instruit profesor, insa e cel ce-si cunoaste cel mai bine progenitura :)

  2. nicu spune:

    Cred ca trebuie definit ce doresti de la firma! Daca se doreste a ramane o firma mica „de familie” cred ca poate functiona si cu un manager „ieftin” , sunt convins ca la o anumita dezvoltare a firmei un manager ieftin va deveni foarte „scump” prin deciziile bazate pe o experienta limitata si fara o baza solida.
    ( cei ce au experienta si o „baza solida” costa)

    Cred ca este de asemenea pusa gresit problema de „ieftin si „scump”- trebuie raportat la ceea ce produce un management si in raport cu beneficiile un manager scump poate fi foarte „ieftin”

  3. nico spune:

    Cu siguranta nu esti cel mai ieftin manager, ci cel mai scump:).

  4. orlando spune:

    fondatorii Google precum si CEO-ul Erich Schmidt au salariu de $1/an. e adevarat ca au vandut actiuni de cateva zeci de milioane si mai au actiuni de cateva miliarde asa ca cei $250,000 pe care-i luau anual ca salariu erau „bani de buzunar”.

    de partea cealalta CEO-ul GM avea pana saptamana trecuta ~ $2.2 milioane salariul anual. datorita problemelor financiare cu care se confrunta compania salariul sau s-a redus la $1.1 milioane/an.

Lasa un comentariu