welcome

oarecum incredibil (pt cei care ma cunosc) insa ati ajuns la blogul oficial Orlando Nicoara. va rugam reveniti, momentan zugravim si facem amenajarile de rigoare.

13 Comentarii
 1. Fluture spune:

  Salut si bine ai venit in „blogosfera”. Astept mesaje incitante, nu neaparat legate de publicitatea on-line (apropo, nu te-ai plictisit?:)).

  La mai multe!

 2. Bine ai venit in lumea celor care isi fac reclama via blog :)

 3. orlando spune:

  merci. am inceput sa postez, nu cred ca o sa am timp pt una pe zi cat baga vlad insa de fiecare data cand voi gasi ceva interesant voi posta.

 4. Vlad Stan spune:

  bine ai venit in blogosfera. sper ca si eu te-am convins sa intri.

  Referitor la chestia cu timpul, trebuie sa stii ca toti avem acelasi timp, ce ne diferentiaza e cum facem managementul lui.

 5. Daniel spune:

  Hello,

  Avand in vedere ca pe-aici pe unde salasluiesc nu mai e de multisor ceva iesit din comun sa vezi politicieni, CEO sau vedete tinand bloguri, n-are sa mi se para incredibil. Poate necesar.

  Welcome

 6. Ciprian Stavar spune:

  Salve. Bravos. La mai mare. Io am ramas sa astept pana cand cineva so’ indura sa-mi faca un mic cadou un blog. Nu ca n’as avea timp, dar parca am tot spus atatea incat nu stiu ce sa mai scriu. Totusi, ma gandesc ca pana so’ indura cineva de mine am sa umplu blogu’ asta, a lu’ domnu’ Stan, ceva pa la Radu, Antonio….(in ordine aleatoare) si astept sa vad ce spune Val, Calin a lu’ Rotarus. Despre Doru, stim ce masina conduce, ce sporturi extreme prefera…. / carcotasu’ capusar.

 7. […] plecand de la o discutie de pe http://learn.reflex.ro/disciplin-topic.html, un forum pe care-l mai citesc cand am timp, apoi vazand programul lui Radu, notarea lui Vivi si recomandarea lui Vlad referitor la managementul timpului mi-am dat seama ca anul trecut am muncit in medie 11-12 ore pe zi. ma trezesc usor in jur de 7-7:30, ma uit la stiri pana pe la 8, mananc, fac un dus si plec spre birou unde ajung in jur de 9:30. au fost zile la rand in care am plecat dupa 23 de la birou. concediu 5 zile (din care 3 am fost racit). poate un weekend prelungit. […]

 8. […] trecut 2 ani de la primul post … la vremea respectiva nu credeam ca acest blog va prinde 1 […]

 9. […] 31 ian am implinit 3 ani de blog, la multi ani […]

 10. […] Impliniti ieri. […]

 11. […] 10 ani de cand am lansat acest blog, iar acesta este postul cu numarul 2,319. Pe primul il gasiti aici. Numarul de comentarii se apropie de 21,000. Sper sa mentin ritmul si pentru urmatorii 10 […]

Lasa un comentariu