relansari din online

de la noi:

– DailyBusiness vine cu o refresh de layout si noi servicii din care am retinut Key People si Real Estate Premium. via Manafu;

– Okazii iese din beta + isi schimba si identitatea dupa +8 ani de la lansare;

de la ei:

WSJ schimba destul de radical layoutul, au un demo interesant cu tot ceea ce este nou, pe cand si la noi asa ceva?

pareri?

Later update: StirilePro.ro sunt online de luni seara, un site care, mai mult ca sigur, va concura cu Antena3.ro, Realitatea.net + agregatorii Hotnews, 9Am, Ziare.com.

14 Comentarii
  1. Vlad spune:

    Arata foarte bine WSJ. Intrebarea e care a fost investitia.

  2. luca spune:

    cam jenant arata stirileprotv.ro pe langa wsj.com

  3. orlando spune:

    Luca,

    ti-as fi recunoscator daca mi-ai arata un site de la noi care arata binisor, hai macar acceptabil, pe langa WSJ :)

  4. Cati spune:

    HotNews.ro nu mai e demult agregator… trebuie sa cunosti piata mai bine cand te hotarasti sa lansezi un produs nou :)

  5. orlando spune:

    crezi tu Cati ca nu mai e un agregator?

  6. Daniel spune:

    Parerea mea este ca in momentul cand un site are in spate un intreg departament de marketing, acesta va incerca sa imbunatateasca diverse aspecte in permanenta si sa dezvolte lucruri noi pentru a isi justifica existenta. Gravitatea este cu atat mai mare cu cat in loc de un need-based marketing okazii promoveaza un product-based marketing.
    Din punctul meu de vedere toate schimbarile de layout si in general schimbarile vizibile ale okazii.ro sunt lucruri nejustificate de o necesitate a consumatorului.
    Sunt utilizator vechi pe okazii.ro si de cand cu noul layout, vanzarile au luat-o in jos vertiginos, asadar am o parere argumentata. E minunat sa generezi recenzii si opinii pozitive despre chestii noi insa pentru utilizatorii siteului vanzarile sunt baza !

  7. […] Au mai scris despre relansare Manafu, Orlando, probabil si […]

  8. Andrei Rinea spune:

    @Daniel : cum ai ajuns la concluzia ca vanzarile au luat-o in jos vertiginos?

  9. Daniel spune:

    Re: Andrei Rinea

    Am ajuns la acea concluzie vizualizand dinamica numarului de afisari al propriilor licitatii raportata la trecut, concomitent cu numarul de intrebari pe forum si de tranzactii incheiate. Ma indoiesc ca este un trend de moment intrucat ar trebui sa creasca numarul afisarilor avand in vedere ca s-au cam terminat concediile.

    Mi se pare „normal” ce se intampla cu ocazii avand in vedere „scoala romaneasca de marketing” care este sublima, dar lipseste cu desavarsire. Totodata mentionez ca aceasta „chestiune” va trece neobservata datorita modului de gandire al consumatorului roman, si al lipsei unei concurente in adevaratul sens al cuvantului, pe segmentul acesta.

  10. dan spune:

    noul okazii.ro seamana izbitor de mult cu ebay.com. As zice chiar ca e o clona :)

  11. […] decât lunea trecut?. ?tirile Pro TV, site nou, raporteaz? tot la site-ul mam?. Ce nu merge, Orlando? P?i nu trebuia s? bate?i […]

  12. […] la noi, Okazii, dupa relansare, renunta la spatiile publicitare si implicit la veniturile din advertisingul online. Conform hartii […]

  13. […] Orlando, spune-le ca 1800 de comentarii inseamna in cel fericit caz 1800 de oameni care au comentat! […]

Lasa un comentariu