Calin Rotarus pleaca de la Goldbach Group

Later update: maine Calin ne va anunta si unde se va muta din ianuarie, un cunoscut grup de comunicare din .ro

Mai jos gasiti comunicatul de presa primit de la Calin acum cateva minute, o schimbare importanta atat pentru el, care s-a identificat cu aceasta companie, fie ca s-a numit Arbomedia, Arbointeractive sau Goldbach, cat si pentru Goldbach, mai ales pentru ei. Bafta, Caline!

Incepand cu 1 ianuarie 2013, Calin Rotarus va parasi Goldbach pentru a se dedica proiectelor legate de Rock.

Calin Rotarus a lucrat la Goldbach (anterior ARBOmedia) din 2001. Initial ca Online Project Manager – de la lansarea departamantului online, ulterior ca Online Director; Sales Director pentru TV, print, radio si online si Strategy Director. A condus ARBOinteractive, rebranduita ulterior in Goldbach Audience Romania, de la infiintare (2007) pana la momentul in care s-a decis reunirea activitatii firmelor din grup intr-o structura unica (iulie 2012), moment in care a preluat functia de Director General Adjunct pe grup.

“In perioada in care am lucrat la ARBO/Goldbach am avut cele mai mari satisfactii profesionale din cariera, atat in ce priveste business-ul, care s-a nascut, a crescut exploziv, a trecut prin mai multe crize pe care le-a depasit cu succes si a intrat intr-o faza de maturitate (atat cat poate fi vorba de asa ceva in acest domeniu fascinant care este lumea online), cat mai ales in ce priveste oamenii pe care i-am cunoscut, in calitate de colegi, parteneri, clienti si competitori, carora le multumesc pentru acesti ani si pentru lucrurile pe care le-am invatat de la ei” declara Calin.

“Calin a fost si va ramane un simbol al on-line-ului din Romania. Sunt sigur ca pasii il vor purta, in ritm de rock, tot in aceasta zona. Incerc sa vad decizia lui ca pe o oportunitate atat pentru publisheri cat si pentru clienti. Spiritul lui romantic si novator va ramane in Goldbach ca un reper pentru cei care i-au fost colegi. Am convingerea ca vom continua sa colaboram si in viitor si nu pot decat sa-i urez tot binele din lume si sa-i multumesc pentru tot ce-a facut pentru noi”, declara Alin Alecu, Director General Goldbach Group.

4 Comentarii
  1. calin spune:

    Multumesc pentru urare dom’ patriarh… ai ramas ultimul in vanzari de media din garda veche…

  2. Orlando spune:

    Lasati dom’ presedinte ca poate va plictisiti de Rock si reveniti in industrie :)
    Si l-ati uitat pe Val, desi se cauta/regaseste spiritual prin India.

  3. […] Calin Rotarus pleaca de la Goldbach Group Calin Rotarus a lucrat la Goldbach (anterior ARBOmedia) din 2001. Initial ca Online Project Manager – de la lansarea departamantului online, ulterior ca Online Director; Sales Director pentru TV, print, radio si online si Strategy Director. detalii. […]

  4. Florin spune:

    Am prezis acest lucru acum 14 luni cand am decis sa plec de la Arbo (Goldbach)
    Recunosc ca am adaugat ca locul lui Calin o sa fie probabil luat de Cosmin Otel. Aici m-am inselat…

    Anul trecut in vara am mai prevestit ceva: 2013 o sa fie anul in care Arbo o sa intre in insolventa. De ce credeam/cred asta:
    – modelul lor de business nu are viitor intr-o piata dominata de trusturi media si internalizarea vanzarilor
    – plus valoarea oferita prin diverse servicii nu este suficient de atractiva sau nu corespunde pietii din Romania
    – echipa de acolo este/era prea mare, inflexibila, si nu cred ca se poate adapta la o piata unde concurenta este foarte mare. S-au dus vremurile in care era suficient sa stai pe scaun si sa astepti sa vina agentiile cu sacul de bani la tine pentru ca aveai rebate bun si erai un lider de piata.
    – o regie trebuie sa aiba grija si de site-urile din portofoliu. Din pacate toata atentia era indreptata catre cei care aduc banii.

    Evident ca se pot restructura si ataca din nou piata dar sa vedem daca site-urile din portofoliu si agentiile media o sa aiba rabdarea necesara.

    Mult succes Calin in noul job!

Lasa un comentariu