Apple @ +500,000,000,000

Apple a depasit azi 500 miliarde USD capitalizare, mai jos aveti evolutia actiunilor pentru ultimele 3 luni, click pentru imaginea completa.

Apple valoreaza astazi mai mult decat:

1. Google + Microsoft la un loc

2. Toyota + Volkswagen + Daimler + Honda + Ford + Nissan + GM + Renault + Peugeot la un loc

3. Comcast + Disney + News Corp (Murdoch) + Viacom (MTV) + Time Warner + Time Warner Cable + CBS + Liberty Global + Dish Network + Cablevision la un loc

4. De 16 ori mai mult decat Dell si de aproape 6 ori mai mult decat HP

Sursa

11 Comentarii
  1. Laci spune:

    Ne apropiem de o noua bula ?

  2. […] Apple a depasit 500 miliarde dolari in capital. Orlando face o comparatie pentru a intelege mai bine dimensiunea companiei din Cupertino, […]

  3. Teniescu spune:

    „Apple’s valuation is now higher than the gross domestic product of Poland, Belgium, Sweden, Saudi Arabia, or Taiwan.” lol?

  4. dragos spune:

    licente microsoft sunt mult mai multe vandute in comparatie cu produsele Apple. ca pret mediu, microsoft sta peste apple..
    deci, de ce este atit de mare? emotional? trend? rational nu prea ar avea de ce, nu?
    android, este mult peste ios.. MULT. este troianul care o sa prapadeasca multe.. si pe multi.

    si eu zic ca este o bula..f mare. emotionala, fashionala :)

  5. […] sursa: Orlando […]

  6. Nume spune:

    Sincer sa fiu isi merita locul. Samsung se prosteste cu telefoane de plastic si Nokia se imbata cu apa rece si se bucura de ultimele momente de glorie ale Symbianului.

    Telefon am ales iPhone 4S pentru camera si materialele folosite, laptop am ales Air Book pentru portabilitate, de tableta n-am inca nevoie.

  7. […] Bonus, tot pe ideea de 500,000,000,000.  Trimite prin email. […]

  8. gigi spune:

    Si cand se sparge bula sa vedem atunci cat o sa mai valoreze, e doar o chestiune de timp pana cand nu vor mai putea face fata pe partea de hardware si vor ramane doar ca producatori de software, e o tendinta generala a companiilor de hardware americane, ibm a vandut la lenovo, hp vrea sa faca doar software.

    Samsung vine puternic din spate cu dezvoltare si se pare ca au invatat de la apple cat de mult conteaza aspectul si se concentreaza destul de mult pe asta plus ca sunt lideri pe tehnologie pe care apple o folosesc in produsele lor, un exemplu e apple tv care va fi produs cu niste panel-uri led sharp in loc de oled la care samsung si lg au exclusivitate incet incet apple va avea hardware mult mai slab, stiu ca unii spun ca experienta conteaza, asa e dar experienta e ajutat de performanta si in plus si celialti invata cum sa faca usability pentru produsele lor.

    La fel ca atunci cand steve nu a mai fost ceo si s-a dus de rapa pana cand s-a intors la fel o sa se intample si acum dar din pacate steve nu se mai poate intoarce.

Lasa un comentariu