Desprecopii.com a dat startul plecarilor de la Goldbach

Il stiu pe Florin Popescu de 9 sau chiar 10 ani, e unul dintre fanii Arbo (celalalt e Vivi :)), iar in ultimii ani a ramas alaturi de aceasta regie online, desi a fost „curtat” cam de toti ceilalti playeri. E un tip dificil (de fapt o familie dificila :)) dar corect ce respecta o strangere de mana si are in spate o filosofie de business bazata pe anii, multi, lucrati/traiti in Occident.

Faptul ca ieri Ringier a anuntat semnarea unui acord pentru vanzarea publicitatii pe Desprecopii pana la finele anului s-ar putea sa insemne semnalul plecarii siteurilor importante de la Goldbach. Dupa 3 ani de pierderi actionarii elvetieni nu mai accepta sa bage mana in buzunar pentru finantarea operatiunilor din .ro ceea ce inseamna o diminuare a business-ului, renuntarea la o parte din siteuri si concentrarea pe operatiunile care aduc profit.

P.S. De urmarit Ringier care, prin preluarea siteurilor Edipresse (Avantaje.ro, Elle.ro, Viva.ro) + DespreCopii.com, a strans o audienta interesanta pentru advertiserii ce targeteaza sexul frumos. Plus ca avand atat Libertatea.ro cat si Cancan.ro in portofoliu sunt un player interesant si in segmentul dominant al .ro-ului, tabloidul.

4 Comentarii
  1. Kasparov spune:

    Ringier nu a vrut sa si cumpere DespreCopii.com la un moment dat?

  2. orlando spune:

    Pe acolo, nu iese fum fara foc :)

  3. Nolo spune:

    Ringier a tot tatonat piata in ultimul an. Sigur va fi o tranzactie cat de curand.

  4. Vivi spune:

    I <3 Arbo and I'm not afraid to say it. :-)

Lasa un comentariu