Realitatea Catavencu iese la cumparaturi online

comunicatul il aveti mai jos, Realitatea Catavencu e in cautare de proiecte si antreprenori pe zona de online + se confirma separarea de Adevolution si vanzarea inhouse.

Grupul Realitatea-Catavencu anunta astazi demararea unui nou proiect de business online: F5.

“Noua companie va evalua si finanta proiecte online pe care le consideram ca avand potential, intrand in parteneriat cu companii locale si straine, dar si cu antreprenori independenti. Modelul de business este diferit, in functie de particularitatile fiecarui proiect, insa principiile sunt aceleasi: investim in idei si proiecte si castigam impreuna pe termen lung, relatia fiind de parteneriat, nu de client – furnizor”, spune Dragos Stanca, managing director new media Realitatea-Catavencu.

F5 va functiona sub sloganul “re:fresh ideas” si va avea un site dedicat, www.f5webcorp.com.

“Credem in forta antreprenoriatului in online si, de asemenea, stim ca orice idee de business buna in domeniul acesta are nevoie de forta unui grup pentru a creste si a ajunge la maturitate mai rapid. Experienta parteneriatului IQads cu grupul Realitatea-Catavencu a stat, de fapt, la originea ideii”, spune Marius Cristea, project manager F5 si fondator IQads.ro.

Strategia online a grupului Realitatea-Catavencu implica, astfel, doua structuri aflate sub management unic (Dragos Stanca – managing director, Marius Cristea – new media manager, Cristina Cucuiu – business affairs manager). Realitatea-Catavencu Online cuprinde operatiunile pe web detinute 100% de grup, iar F5 Web Corp va fi compania de dezvoltare, in parteneriat, a proiectelor noi.

Totodata, in conformitate cu noua strategie online a grupului, incepand cu 1 iunie, toate spatiile publicitare ale Realitatea-Catavencu vor fi vandute numai in regie proprie, sub conducerea lui Sorel Radu, director vanzari online, publishing si radio al grupului.

Parteneriatul Realitatea-Catavencu cu AdEvolution pentru vanzarea reciproca a spatiilor publicitare a incetat, cu aceeasi data, prin acordul partilor.

12 Comentarii
  1. Dan spune:

    E interesant ca site-ul este un .com si mesajul e in limba engleza. Pe de alta parte… oare chiar se asteapta sa le trimita lumea idei? Just like that? O adresa de mail si atat. Nimic despre cine e in spatele ei, ce vrea sa faca cu ideile, cum etc. E drept ca avem nevoie de venture capitalists si business angels, dar si de un cadru corect de lucru. Nu mai zic ca e nefericit sloganul cu re:fresh, e ca si cum ai reimprospata o chestie ofilita. Nu ca un grup puternic n-ar putea face si asta… :)

  2. Life Tester spune:

    and ze egzpertz…

    –-

    Delivery to the following recipient failed permanently:

    ideas@f5webcorp.com

    Technical details of permanent failure:
    PERM_FAILURE: Gmail tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.7.1 Recipient not authorized, your IP has been found on a block list (state 14).

  3. orlando spune:

    Life Tester :D

    Dan, asta am intrebat si eu, de ce .com si de ce in engleza atata timp cat vorbim de un business care activeaza pe piata din .ro …

  4. Andrei Ghica spune:

    Orlando, http://www.f5webcorp.ro redirecteaza automat in .com
    deci exista ambele.
    de ce au ales .com? probabil au avut un motiv :)

  5. Realitatea este in crize.

  6. Dan spune:

    Mai subtila e partea cu F5 din adresa. Asta ca sa fie refreshu’ refresh. Remarcam chestia cu .com pentru ca ma intrebam ce sanse au sa atraga (si cat de interesati ar putea fi de) proiecte de talie .com. Gen urmatorul Google. Sau macar YouTube, MySpace etc.

  7. teta spune:

    “Credem in forta antreprenoriatului in online si, de asemenea, stim ca orice idee de business buna in domeniul acesta are nevoie de forta unui grup pentru a creste si a ajunge la maturitate mai rapid”

    Nu castigul pe termen lung este scopul?

    Mi se pare un bullshit. E arena leilor pe mail, sau ce? In fine…I bet ca peste nici peste 3 luni nu vom vedea o „colaborare”. Just a bet.

  8. Tica2 spune:

    Te duci la ei si ce? Poate mai mult te incurca!

    Daca ai ceva genial de facut, nu sta pe ganduri!

    Pune-o pe roate!

    Tica2

  9. […] 5-6 proiecte inglobate in F5 dupa discutii cu 50-60 […]

  10. […] “incubatorul” online al celor de la Realitatea Catavencu a investit intr-un prim proiect, din industria […]

  11. […] nu poate trai fara sinergia cu Internetul” pozitia sa a devenit si mai ferma: vine cu o idee foarte buna  aratandu-se interesat chiar si de investitii in proiecte antreprenoriale: „Ma intereseaza […]

Lasa un comentariu