despre publicitate online

i’m back si cum intre timp s-au mai intamplat una alta o sa incerc a rezuma lucrurile importante in urmatoarele posturi, incepem, normal, cu stirile din publicitatea online:

– Stefania Croitoru va conduce/conduce deja departamentul de publicitate al Neogenului. Este prima miscare a lui Calin Fusu spre cota de 25% din piata de publicitate online. Stefania are experienta in online, lucrand la Netbridge/Boom pana in vara anului trecut cand s-a mutat la AdEvolution;

– via Vivi am aflat ca Boom are blog, primul post fiind unul de prezentare a echipei, de remarcat ca Magda Zander e numarul 3 ierarhic, dupa Cristi Petriceanu si Vali Oeru + faptul ca din vechea echipa nu prea mai e nimeni pe acolo;

– din blogul Boom aflam ca Magda incepe sa mute din siteurile care erau la Arbo catre regia la care acum activeaza, primele capturi ComputerGames.ro si siteurile lui Bogdan Gavrila (e-scoala.ro cel mai important ca trafic);

– desi „sangereaza” Arbomedia nu se preda, tot de la Vivi aflam ca au o noua echipa ;

– si in final preferata mea, licitatia caritabila initiata de Ionut s-a inchis la aproape 10,000 euro, ceea ce nu e rau deloc, felicitari lui Ionut pt initiativa, celor care au participat, celor care au licitat, celor care au mediatizat.

Later update: Gabriel David, ex Marketing Manager la Active soft se ocupa acum de internetul de la MediaDirection in locul lui Vlad Popa plecat la Internet Corp

6 Comentarii
  1. zoso spune:

    clickio ruleaza. pacat de finalitate.

  2. Adi Stan spune:

    Desi Bogdan spune crede ca Arbo isi va reveni curand, Gabi (fost Arbo, actual Boom) e de alta parere.
    Daca Arbo doreste sa revina in forta, ar trebui sa procedeze cum facea Stefan cel Mare: desi nu avea osteni, ii punea sa urle din toti bojocii, pentru a parea mai multi. Din 19.07.2007 nu au mai comunicat nimic pe OnlineFlash. Suntem in 05.08.2007. Destul de rare aparitiile, nu?

  3. @ Orlando – E important sa mentionez ca mutarea mea nu este o „captura” :) a Magdei cu toate ca si ea a influentat la final aceasta tranzitie.

    Discutiile au avut loc de mai multa vreme iar finalitatea lor ma bucura si datorita faptului ca ma alatur (momentan in mediaplan cu http://www.e-scoala.ro ) celorlalte site-uri educationale ale Activesoft – in acest fel se inchide aceasta nisa iar Boom devine regia cu cel mai mare reach pe zona de elevi/studenti.

    @ Adi Stan – ARBOmedia isi va reveni pentru ca modelul lor corporatist permite acest lucru. E important de mentionat faptul ca o obiectivul lor este sa fie in piata si nu sa fie no.1 :) E relevant ;)

    Felicitari lui Ionut pentru licitatia caritabila – in opinia mea a facut un lobby bun pentru bloguri iar 10.000 e intr-adevar o suma buna pentru inceput – pe langa PR se dovedeste a fi si un bun om de vanzari :)

  4. orlando spune:

    Am inteles Bogdan, probabil ca urmeaza achizitia in curand, nu? :)

  5. nelu spune:

    Totusi e ciudat sa negociezi cu arbo plecarea site-ului tau de la boom, si acum sa vezi ca cei cu care vorbeai au plecat exact la cei din urma.

  6. […] Gabriel David a plecat de la Media Direction dupa aproape 5 ani , timp in care a coordonat online-ul la aceasta agentie. El s-a alaturat echipei de digital de la […]

Lasa un comentariu