Wanna be a part of Connect Hub?

Contribuie! O campanie care trebuie sustinuta deoarece Connect Hub e inca la inceput si mai are nevoie de resurse pentru a ajunge acolo unde ar trebui sa fie, succes lui Dragos si echipei!

8 Comentarii
 1. Dragos Roua spune:

  Multumim, Orlando :)

 2. madalin spune:

  Preturile de care vorbesc acolo mi se par ingrozitor de mari..da’ ce stiu eu?

 3. avram spune:

  Am dat si eu.

 4. Marian spune:

  Madalin, o fi inclusa si iarba in pret.

 5. „Ingrozitor de mari” – inseamna ca stiti de un alt sistem in regim co-working, exclusiv pentru birou, la un pret mai bun, ultracentral.

  M-ati facut curios – unde se gaseste asa ceva?

 6. madalin spune:

  N-a zis nimeni ceva de alternative. Amandoi am zis de pret. Sunt curios cati freelanceri or sa-si permita preturile alea. Mai ales la cum sunt platiti..been there done that. Got the shirt to prove it.

 7. Dragos Roua spune:

  Deci, un freelancer care lucreaza intr-o cafenea decenta, plateste pentru 4-6 ore de stat acolo, minim 12 lei (o apa + o cafea). Daca lucreaza 20 de zile in felul asta, cheltuie: 12 x 20 = 240 RON (aprox 50 EUR). Din experienta mea, cam de 2 ori pe saptamana isi mai ia si un croissant sau o crantanea, ceva, de pina in 10 RON / bucata. Continuand: 8 x 10 RION = 80 RON. Cost total: 240 + 80 = 320 RON, adica, in EUR: 320 / 4.4 = 72 EUR. Pentru asta, repet, primesti un loc intr-o cafenea in care nu controlezi muzica, nu controlezi conversatiile celorlalti, nu ai spatii de meeting, nu ti se garanteaza ca nu cade netul, nu te intalnesti cu oameni care au aceleasi preocupari ca tine, sau preocupari complementare. Am lucrat timp de 4 ani in acest sistem si cunosc foarte bine atat beneficiile cat si costurile.

  In Connect Hub, pentru 80 EUR primesti un loc la un birou cat timp vrei tu, intre 9:00 si 18:00, 4 ore de acces pe luna la meeting room, pentru intalniri private, discounturi de 10-15% la inchirierea spatiilor pentru evenimente, discounturi la workshopurile organizate de alti membri ai comunitatii, acces la comunitatea premium online (unde iti poti lista businessul, cu un discount pentru serviciile tale, si ai acces la discounturile celorlalti). Plus accesul la o comunitate reala de oameni cu preocupari similare sau complementare cu ale tale. Pentru toate astea platesti fix cu 10% mai mult, adica cu 8 EUR / luna mai mult, adica 35 RON. In ce vrei sa calculam valoarea acestor 35 DE RON? 3.5 briose? 10 calatorii cu metroul?

  Toate cele bune
  Dragos Roua

 8. madalin spune:

  @dragos foarte pertinent comentariul tau. Multumesc si mea culpa. O zi frumoasa;)

Lasa un comentariu