Tweetul diminetii

4 Comentarii
  1. Vadim spune:

    Are dreptate baiatul acela, insa trebuie facuta o distinctie intre publicul de sport care nu are de ales si trebuie sa se uite pe un post pentru ca doar acela are drepturile tv si publicul generalist care se uita la un post din mai multe criterii, printre care si afinitatea.

    Multi nu se vor uita azi la Protv, ci doar la Steaua, dupa care pana la urmatorul meci dat de ProTv nu vor mai da pe acolo decat eventual zapind in fuga in cautarea programului dorit.

    Nu are nici o legatura scandalul de azi, nu din cauza lui o anumita parte a publicului din Romania nu se uita la Protv si alte posturi de la noi. Este vorba doar de publicul tinta pe care posturile din Romania il cauta si, bineinteles, il si au.

  2. Vadim spune:

    De exemplu, tot din sport, stiu lume care prefera sa se uite pe Apple TV la cursele de MotoGP, desi are acasa RCS si implicit canalele Digi. Exista alternativa.

  3. Andrei spune:

    Offtopic:

    Cand vedem si noi un player video decent la prosport (sau gandul, zf, etc), la care poti sa dai skip inainte sa faca buffer ?

    E aiurea sa nu poti sa sari la jumatatea unui clip decat daca s-a incarcat pana la jumate. Si devine enervant cand jumatate dintr-un clip de 12 minute se incarca in 3-4 minute si de fapt doar vrei sa dai skip.

  4. orlando spune:

    Vadim, n-am inteles ce ai vrut sa spui, poate mai incerci o data. Eventual mai citeste inca o data mesajul lui Ellunes.

Lasa un comentariu