Doua umanitare

In ambele e vorba de copii care au nevoie de ajutor:

1. Alex alearga pentru Petru si va asteapta si pe voi:

De ce Alerg pentru Petru?
Pentru ca desi nu-l cunosc, imi doresc sa pot sa il ajut. Pentru ca daca Mark, baiatul meu de 2 ani, ar fi bolnav si posibilitatile mele nu ar fi de ajuns pentru a-l ajuta,
vreau sa cred ca ar fi cineva, oricine, care s-ar gandi si si-ar dori sa ma ajute. Pentru ca vreau sa cred ca exista niste oameni pe care suferinta unui copil de 5 luni nu ii lasa indiferenti. Si ca acesti oameni nu au nevoie decat de un impuls pentru a face ceva. Asa ca sambata, 8 iunie, eu voi alerga pentru Petru. Vii si tu?

Adrian Petru, cat si parintii sai au nevoie de tot ajutorul pe care li-l putem oferi. Fiecare secunda si fiecare suma pe care o puteti dona urgent in ajutorul lor poate face diferenta. Acum o luna lui Adrian Petru Dogaru, acum in varsta de 5 luni, i-a fost descoperit la un banal control la sold un neuroblastom (tumora maligna a glandei supra-suprarenale). Intrucat aceasta este o afectiune foarte rara, iar un diagnostic, si mai ales un tratament adecvat nu poate fi oferit in tara, Adrian si Gabi Dogaru, sprijiniti de Fundatia Vodafone, au plecat de urgenta in Germania, acolo unde Adrian Petru poate beneficia de cele mai bune conditii.
In urma analizelor facute s-a constatat ca aceasta boala a avansat foarte rapid iar inceperea urgenta a tratamentului care sa permita o operatie ulterioara este imperativ necesara. Suportul medical necesar in acest caz este unul foarte particular si foarte scump.

Toti cei care vor sa faca diferenta pentru Petru Adrian pot dona in urmatoarele conturi: Ro22ingb0000999900919881 ron, Ro95ingb00009999901538785 euro, Dogaru Roxana Gabriela

2. Dorinel are nevoie de ajutor pentru a putea vedea. Povestea lui o puteti citi aici.

Lasa un comentariu