It started with a kiss

4 Comentarii
 1. Razvan spune:

  Singurul motiv pe care il vad eu de ce Apple l-a facut la aceeasi rezolutie ca si iPad 2 este pentru a fi compatibil cu toate aplicatiile existente. Si ce zice amazon acolo e aiurea. Eu nu m-as uita la filme HD pe o tableta de 7″. Da, ceva HD de cateva minute pe youtube sau un trailer merge, dar se vede excelent SD si pe un iPad 2 asa ceva.

 2. George spune:

  Eu ii respect pe baietii de la Amazon, nu am pus mana pe tableta asta, recunosc ca m-ar fi tentant daca intreg ecosistemul meu nu se baza pe OSX, iOS, iCloud. Insa comparatiile sunt naive (mai putin pretul) si personal ma simt luat de prost. Sa te lauzi ca ai dual stereo pe o tableta e stupid. Nu stau sa dau lectii de acustica, insa ca de obicei Gizmodo vorbesc prostii. Nu conteaza brandul, vorbesc tampenii si cand e vorba de apple, si cand e vorba de amazon, samsung, google etc. Si nu pentru ca ar fi prosti, dar scormonesc orgoliile userior de tip „tard”. Aia si-ar taia o mana numai sa-ti demosntreze ca terminalul folosit de ei e alegerea corecta.

  Deci singurul argument solid este pretul. Insa ma indoiesc ca vor fura clienti apple, vor fura clienti Samsung, Microsoft etc. De ce zic asta ? Eu personal as imparti clientii apple in 5 categorii: 1. cei care folosesc apple pentru ca le place sistemul de operare, implementarea si ecosistemul apple, 2. cei care sunt atasati de apple din cauza designului, 3. cei care au bani si apple reprezinta pentru ei o a 3a pereche de coaie. 4. Dezvoltatorii legati de OSX. 5. Cei care fac cadouri corporate.

  No spune-mi mie care din cele 5 categorii de oameni vor alege Kindle sau orice altceva si de ce ? Poate categoria 5 pentru ca e criza, dar si asa, acest VS. e complet idiot si fara sens. Singura explicatie ar fi ca amazon isi face reclama pe spatele apple, dar nici asta nu e ceva nou.

 3. alexandru spune:

  Sau poti cumpara o tableta Nexus 7

Lasa un comentariu