Cum e cu donatiile

Nu stiu daca urmariti politica americana, in aceasta noapte s-a terminat si conventia Democratilor (cea a Republicanilor a fost saptamana trecuta), se intra in linie dreapta pentru alegerile din noiembrie. Mai jos, cine cat a donat pentru cei doi candidati la presedintie, interesant ca la Romney topul e dominat de banci.

Sursa

6 Comentarii
 1. Daniel spune:

  Ma asteptam la sume mai mari. Donatiile sunt mai mult „simbolice”, sa arate suportul pentru un anumit candidat.

  $304,000 pentru Google sunt o maslina.

 2. George spune:

  Topul asta ii va costa scump pe republicani. Nu stiu cine l-a facut dar consider ca e cea mai mare lovitura data republicanilor. Imagineaza-ti ca in momentul asta sistemul bancar este detestat si de oamenii cu idei de stanga dar si de cei cu idei de dreapta. Mici intreprinzatori nu vor intelege niciodata de ce este nevoie ca banii lor sa salveze oamenii saraci, no imagineaza-ti cum reactioneaza acum cand bancile isi externalizeaza creditele neperformante in sistemul public, adica banii intreprinzatoriilor sa salveze niste oameni mai bogati decat ei.

  E clar, cu topul asta, republicanii se duc pe apa sambetei. Au pierdut deja.

 3. Paul spune:

  Totul este previzibil. Romney, in cazul in care iese presedinte, va da imediat unda verde interventiei in Iran. Este un fapt declarat chiar de el, nu exista niciun dubiu. In cazul acesta, cine putea sa il sponsorizeze daca nu cei direct implicati. In alt context, negrii au fost importati ca si sclavi in US de catre e.v.rei. Ar fi chiar ceva defect ca Obama sa fie sustinut de acestia, atata timp cat aversiunea negrilor fata de fostii stapani este bine cunoscuta.

  Romney nu este decat o marioneta declarata, un nou Bush jr. Sunt foarte curios cum vor reactiona americanii de rand daca iese presedinte.

 4. orlando spune:

  1) n-am inteles de ce ai scris evrei asa
  2) Obama cauta solutii moderate crizei din Orientul Apropiat

 5. Paul spune:

  1. cuvantul e monitorizat, probabil in toate limbile; nu uita ca scriptul de „google analytics” sau „like-ul de facebook” inregistreaza IP-ul impreuna cu toate actiunile utilizatorului in site-urile in care acestea exista (si cam exista in toate); e mai sanatos sa nu ramana sesiunea inregistrata pe nu stiu unde, mai ales ca ne logam pe google si facebook cu date reale;

  Poti incerca chiar un experiment, posteaza ceva nasol despre US, presupunand ca ai fost logat ori pe gmail ori pe facebook, du-te si cere dupa aceea viza pt state. O sa ai o mare surpriza. Fapt real.

  2. „Moderat” nu este un cuvant acceptat in anumite cercuri, „actiune” e termenul corect si Romney e omul ideal pt asa ceva. Asta nu inseamna ca Romney va si castiga :)

 6. Paul spune:

  Referitor la posibilul razboi, poti citi un punct de vedere interesant aici: http://mircea-blaga.blogspot.ro/2011/11/razboiul-dintre-iran-si-israel-posibile.html

Lasa un comentariu