Word

If every TV show was offered at a fair price to everyone in the world, there would definitely be much less copyright infringement. But because of the monopoly power of the cable companies and content creators, they might actually make less money.

Holmes Wilson, co-director of Fight for the Future

Din New York Times, „Internet Pirates Will Always Win” via AllthingsDigital

3 Comentarii
  1. dragos spune:

    ha.
    cred ca mi-a citit comentariile mele.. ;)
    si imi aduc aminte ca nu erai deacord cu ceea ce spuneam. era parca vizavi de vpaly sau ceva de genul asta..

  2. orlando spune:

    Dragos,

    iti copiez ce ti-am spus la postul respectiv :) :

    „Ceea ce sunt 100% sigur este ca modelul de business/distributie al celor de la Hollywood se va schimba radical in perioada urmatoare, iar internetul va deveni cel mai important canal de distributie pentru filmele lor. Fie ca le place sau nu, fie ca vor fi pe vplay sau pe Muvix/Dolce/Netflix/iTunes/Hulu etc”

  3. dragos spune:

    :)
    pai dupa ce tot spuneam si cate exemple ajutatoare am dat era de inteles sa fii deacord, nu? ca tocmai de aceea am si incetat „ostilitatile”, nu? :).. nu o lua personal ca era in gluma.
    acum, serios, stiam ca incheiarea comentariilor a fost in comun acord, dar eu ma refeream la partea de inceput, si la ceea ce spuneam vizavi de faptul ca era mult mai interesant sa vezi ca lumea vrea si da bani si nu neaparat ca e ilegal, au ba..blablablab..nu ami repetam ca sunt acolo discutiile.

Lasa un comentariu