Life isn’t fair

10 Comentarii
 1. Nicu Alecu spune:

  :D un titlu mai potrivit ar fi fost „Dumnezeu nu bate cu bota!” … ci cu tableta.

 2. Stefan spune:

  E plagiat, clar! ;)

 3. alexnicolae spune:

  multe concepte la timpul lor nu au prins si ulterior au fost reinventate. un nou exemplu cum ca ideea nu conteaza asa de mult.

 4. Dragos spune:

  In momentul asta e foarte putin probabil sa poti sa scoti o tableta si sa reinventezi roata, adica sa aduci ceva cu totul nou si fantastic, drept urmare oricum o dai, cineva sigur a mai facut ceea ce vrei tu sa faci.

  La ce se refera probabil lumea cand striga ca i-au copiat pe astia de la Apple, e tastatura aia tip cover care se conecteaza cu magneti. Exact, cu magneti ca la SmartCoverul Apple :) Insa, eu zic ca au dus ideea mai departe, si in loc sa fie doar un cover au facut tastatura din ea. Din punctul meu de vedere e chiar o miscare mai interesanta ca la Apple, insa e clar ca de la ei au imprumutat „mecanica cu magneti”.

  Apropo de plagiat, si Apple lanseaza acum noul AppStore pe iOS6 care are peste jumate din feature-urile noi „imprumutate” de la Google Play. Dar la fel, au luat niste kestii le-au facut putin mai bine si le-au bagat la ei.

  Acum legat de starea industriei, cred ca la asta se va ajunge, un fel de unofficial co-creation business, adica fiecare are directia lui si cand vin cu ceva nou schimba intre ei, modifica putin si merg mai departe. Cu rezerva ca Apple tine fruntea la venit cu ceva nou.

 5. […] c? va fi mai bine ca în 2002 de data […]

 6. Stefan Beldie spune:

  Nu mai retin exact, dar cred ca si cartea despre Steve Jobs pe care o poti lua la pachet cu ZF este promovata sub un slogan de genul „Idei care ne inspira”.

 7. Will spune:

  Toata lumea e Apple fanboy pe site-ul asta?

Lasa un comentariu