Dilema diminetii

Cat sunt in opozitie politicienii spun lucruri traznite, uneori ridicole, alteori stupide sau fac gesturi demne de Hollywood cum ar fi plansul pe umerii altora. Insa imediat ce ajung la putere imbraca haina seriozitatii, isi pun palaria de om responsabil si incearca sa normalizeze declaratiile din trecut: „Domle, eram in opozitie, asa se face cand te uiti de pe margine”.

Dilema din aceasta dimineata: care este adevarata fata a acestor oameni?

Altfel, poate va intereseaza, pe astia pasnici care umpleti parcurile IOR dar nu mergeti la vot, conform unui sondaj postat (si realizat) de Mirel Palada, in sectorul 3 va castiga Robert Negoita in dauna lui Liviu Negoita. Vorba poetului: cu un Negoita suntem toti datori.

3 Comentarii
  1. Claudiu spune:

    Nu e de la mine dar cine are 2 masti precis are si mai multe.

  2. Adinel spune:

    Cateodata exista evenimente „minunate” care explica reactii la acest gen de confuzie individuala si ceea ce va sa vina. Am un singur screenshot dintrun studiu mai complex care nu face decat sa ridice mingea la fileu pentru tocatorii de la talk-show-uri… nu prea as pune multa baza pe o singura fila.
    Eu am mai comentat ,de mult, pe tema asta tot la Turambar
    Ce a ramas din comentariul de mai sus: Nassar e ok, R. Negoita candideaza, Sova si-a furat-o insa tot creste (a fost doar o galma in traseu, doar sa arate ca poate si un nationalist xenofob obtuz dar si ca poate si pedepsit), Tariceanu face publicitate electorala in sectorul 2 alaturi de o alta potentiala confuzie individuala (Cristian Popescu PNL sector 2 – Cristian Popescu Piedone – well.. pe asta il stiti), iar Alina Gorghiu numita reprezentantul PNL in Biroul Electoral Central…
    Traim vremuri interesante…
    Ma intorc la ale mele

  3. marie jeanne spune:

    Pai dilema se va rezolva. Dupa ce raman catva timp la putere.

Lasa un comentariu