ZF Digital 11

18 – 19 Octombrie, Mariott, ZF Digital 11, un eveniment organizat de Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania.

Vor fi discutii „one to one” cu oamenii cheie din industrie intr-un eveniment de doua zile ce-si propune sa analizeze cele mai importante tendinte din telecom si online + cum vad viitorul unii dintre cei mai puternici executivi si antreprenori din industria IT&C locala si internationala.

Dintre invitatii confirmati:

– Florin Talpes, Owner Softwin/Bitdefender

– Severina Pascu, CEO UPC Romania

– Catalin Marinescu, Presedinte ANCOM

– Mihai Tudor, CEO IBM Europa de Sud si de Est

– Calin Fusu, CEO Neogen

– Radu Apostolescu/Iulian Stanciu – eMag

– Angus Slater, Director de Marketing, Vodafone

– Irinal Socol, CEO Siveco

– Dan Bulucea, CEO Google Romania

– Ronald Binkofski, CEO Microsoft Romania

– Stefanos Theocharopoulos, CEO Romtelecom/Cosmote (TBC)

Voi reveni pe subiect.

6 Comentarii
 1. […] 11. Orlando Nicoara anunta un alt eveniment cu invitati “grei”, ZF Digital 11. […]

 2. Silviu spune:

  Necesit? invita?ie? :D

 3. orlando spune:

  e un eveniment la care accesul este platit :)

 4. George spune:

  O sa-mi asum eu rolul de carcotas si am sa intreb ce viziune poate avea:

  Irina Socol – contracte cu statul pentru solutii ERP scumpe si buggy ?
  Calin Fusu – . . . const string * atribute_cfusu . . .
  Severina Pascu – cu tot respectul, nu sunt curios de viziunea dansei pentru ca nu conteaza, sunt curios de cea a domnului Teszari
  Dan Bulucea, Ronal Binkofski – iarasi, cu respect zic ca nu cred sa hotareasca sau sa fi hotarat ei ceva important in ceea ce priveste strategia Google sau Microsoft, dar admintem ca sunt oameni de top.
  Restul impun ceva mai mult respect dar ma pun in situatia unui mic antreprenor din online-ul romanesc si ma intreb: de ce as platii sa vorbesc cu niste oameni de top ? Ca sa ce ? Eu nu am o viziune clara a ceea ce vreau sa fac si de aceea ma duc sa ma hranesc cu ambitia si viziunea lor ? Ma duce cu gandul la MLM.

 5. orlando spune:

  George,

  uite ce-ti propun, vii la eveniment si daca dupa cele doua zile vei considera ca nu ai invatat nimic nou si nu te-a ajutat deloc iti promit ca vei primi inapoi valoarea biletului platit. Ok?

  Altfel, lista finala de participanti va mai suferi modificari.

 6. George spune:

  @Orlando, imi cer scuze nu vreau sa trolez aiurea, a fost vorba de un moment in care vrei sa-ti exprimi parerea. Nu-i cunosc personal pe oameni deci a fost o judecata din fata scenei, nu trebuie luata in serios, dar eu asa vad lucrurile. De altfel, desi imi place sa observ onlineul romanesc nu-mi castig banii din el si nici nu planuiesc, sunt doar un mic dezvoltator de produse digitale cu un target international aparte, deci slabe sanse sa gasesc topicuri interesante.

  Apreciez mult mai mult 2 ore de discutii la o terasa cu un singur om pasionat (genul tau, genul Stefanos Theocharopoulos, Radu Apostolescu) decat o adunare de tip MLM (intr-un ton glumet iti spun ca si ei iti promit returnarea sumei platita pe bilet) in care vrei nu vrei te lovesti de oameni care vorbesc sa nu taca. Si pana la urma, cred sincer ca ambitia si dorinta de a face lucrurile sa se intample nu ti-o poate preda si cultiva nimeni. Sunt convins ca pleci cu niste idei noi de acolo, dar nu cred ca antreprenorii visatori duc lipsa de idei si pilde, duc lipsa de ambitia de a face lucrurile sa se intample fara scurtaturi. Aproape jumatate din cei din lista de mai sus au luat-o pe scurtatura si asta se vede in modelul de business din .ro

  Trebuie sa iti refuz invitatia pentru ca nu am vise antreprenoriale mari si nici nu locuiesc in tara.

Lasa un comentariu