Facebook/Twitter/Google Plus

Ma joc de cateva zile pe Google Plus si pot spune ca m-a prins, e mult peste Buzz/Wave (abandonate „the next day”) si alte chestii incercate de ei in trecut, asa cum spuneam si dupa lansare cred ca mai mult vor lua din userii de Twitter decat din Facebook.

Cum ma voi imparti intre cele trei retele?

1. Facebook ramane pt prieteni, voi posta mai multe chestii personale, probabil voi lua la rand cei +3300 de prieteni de acolo si voi ramane doar cu cei pe care-i cunosc personal sau care au interactionat macar o data cu ceea ce am postat

2. Twitter va ramane pt share articole/materiale interesante

3. Google Plus il voi duce catre discutii/dezbateri

5 Comentarii
  1. andrei spune:

    eu am renuntat la facebook din mai multe motivul sper ca google + sa fie mult mai util

  2. Vivi spune:

    ?i blogul? :-)

  3. orlando spune:

    blogul e cireasa, crema, miezul :)

  4. Morcovu razbunator spune:

    Mai bine ai socializa fata-n fata, nu surogatu asta de pe net.

  5. Cosmin spune:

    Nu vorbesc de FB ca nu am un cont si nici n-am avut curiozitatea sa studiez prea mult fenomenul. Dar twitter e un fel de Gossip Zone si, din cand in cand mai lasi si un tweet cu link catre blog, sa vada lumea ca esti capabil sa te exprimi in mai mult de 140 de caractere.
    Google Plus pare a fi o platforma mult mai deschisa continutului vizual. Nu e cazul sa mai dau click-uri in plus pe linkuri ca in twitter, am totul acolo, in fata mea. Imi pare rau ca n-am timp de amandoua. Raman la ciripituri. Si, normal, la blog.

Lasa un comentariu