Prosport nu renunta la versiunea de print

Circula niste zvonuri prin piata, lansate in special din zona Adevarul (probabil de oameni care se plictisesc in asteptarea saptamanalului Adevarul de Seara), cum ca ne-am pregati sa renuntam la versiunea print a Prosportului. Le multumim tuturor pentru grija pe care ne-o poarta, nu avem astfel de planuri, vom continua sa operam Prosportul in toate mediile in care exista in acest moment, print, online, mobile + in curand iPad/iPhone/Android.

Altfel ieri, in online, am depasit pentru a treia oara in ultimele zile, concurentul nostru traditional, Gsp.ro, iar in Bucuresti au inflorit teiul si iasomia.

7 Comentarii
 1. dani spune:

  „Adevarul” e ca iasomia miroase cu adevarat bine (aberatii). Eu (Personal) astept versiunea de iPad

 2. andrei spune:

  Aia cu teiul si cu iasomia m-a linistit definitiv :))))

 3. Yamasha spune:

  In curand majoritatea ziarelor va trece in online…si, probabil, ni se va cere o taxa pentru a-l citi…

 4. novac spune:

  si cat va costa aplicatia pe ipad? sau e free?

  bafta multa cu printul dar deocamdata tot onlineul are sanse mai mari sa depaseasca gazeta.ro, mai ales ca usor-usor prosport.ro face asta pt ca are oameni mai buni pe sait. pe viitor vad o batalie sport.ro vs prosport.ro pentru primele 2 locuri

 5. […] aici zvonurile legate de ziarul ProSport si m-am uitat dupa ani buni pe cifrele BRAT, cele care […]

 6. klaus spune:

  De ce a renuntat Prosportul la Divizia fantastica? Pe uefa.ro, de exemplu, sunt cateva mii de participanti din Romania la concursuri similare…deci nu cred ca nr „antrenorilor” e o problema, eventual proasta strategie ( sunt cel putin 3 variante prin care castigi zeci de mii de cumparatori pt print, daca vrei ti le „vand”, la un pret bun, normal :)

Lasa un comentariu