Doua de la Realitatea

Mutarea lui Sorin Ovidiu Vantu: Elan Schwartzenberg, afacerist om de afaceri israelian de origine romana, a cumparat 90% din Realitatea Media. Schwartzenberg a mai fost implicat in media (outdoor, a detinut Exclusiv Media).

Mutarea lui Sebastian Ghita: Media Consulta (Mihai Craiu, ex Jurnalul, Saptamana Financiara) va prelua din 9 mai exclusivitatea vanzarii de publicitate pe Realitatea Tv.

4 Comentarii
  1. Chestia cu „Sorin Ovidiu Vîntu nu mai este asociat în afacere” e o mare bula de sapun… eu unu nu cred ca e chiar asa. Cel putin nu in toatalitate.
    Dar trebuie sa facem cumva sa se ascunda nu?

  2. Peter spune:

    1) afacerist< om de afaceri ? Sau e doar o opinie personala bazata pe originea lui Schwartzenberg cel israelian :-/ ?

    2) nimeni nu spune nimic de componenta/calitatea pachetului de actiuni vandut. Daca un actionar in proportie de 90% la "o entitate" trebuie sa inghita ca ceva atat de vital pt. valoarea de piata a respectivelor procente – cum ar fi "exclusivitatea vanzarii de publicitate pe Realitatea Tv" – sa fie dictat de un manager/actionar minoritar, inseamna ca 90% proprietate nu sunt egale cu 90% drept de vot in Consiliul de Administratie…
    Mai era nevoie de inca o suspiciune de manarie ??!

  3. Darael spune:

    Mie mi-a placut cum noul patron nu a fost acceptat in emisiunea propriului post ti-vi. Asta (nu „aceasta” :D) spune tot despre profesionalismului managerului ghita si a gastii lui.

    Cand refuzi interviul zilei, cand spui pas pentru audienta maxima, inseamna ori ca esti dus cu capul, ori esti prost de bubui, ori esti sluga cuiva. Cui oare ? Element ajutator: e chel, e securist si locuieste pe banii vostri la cotroceni.

  4. George spune:

    Va mai candida Elan pentru parlament din partea Partidului Poporului al lui DD? Sau acum o sa se certe, ca doi moguli? Elan parea implicat puternic in proiectul OTV: „sa se dea cate 20.000 de euro la toti romanii daca vine DD la putere”

Lasa un comentariu