„Rupe?i rândurile …”

WOW!
Exact asta este tonul pe care presa ar trebui sa il adopte!
De mintit ne mint pe fata, asa ca dialogul sau intrebarile adresate cuminti, politicos sunt fara sens.

Aceasta a fost reactia unui cititor ZF la, probabil, cel mai bun articol al lui Sorin Paslaru, redactorul sef al Ziarului Financiar, din acest an. Cititi-l, merita.

3 Comentarii
  1. Mi-e teama ca articolul trebuia scris acum vreo 15 ani.

    Acum cei ce au rupt randurile sunt prin tari civilizate, cei ce am ramas facem corp comun cu Vanghelie sau altii de gen :(
    Sau cel putin marea majoritate dintre noi…. mai suntem cativa care ne tot ofticam, dar nu constituim in nici un caz masa critica…..

  2. Darael spune:

    Excelent articol.

    La o discutie cu cativa profesori disperati am intrebat: „De ce nu scrieti in fiecare sala de curs pe tabla: COPII, NU VOTATI NICIODATA PE UDREA, BOC, BLAGA SI CEILALTI HOTI ? SPUNETI PARINTILOR SA NU II MAI VOTEZE !”

    Nimeni nu mi-a putut spune de ce profesorii mintiti, furati si batjocoriti (chiar cu legea si hotararea judecatoreasca in mana) accepta in continuare. Suntem o natie ciudata, asta e clar.

  3. Excelent!

    Din pacate traim intr-o lume in care cuminte si politicos devine sinonim cu prost, bleg, moale … chiar idiot. O lume in care daca nu dai tu mai tare esti lovit puternic …. daca nu te bagi in fata se baga altii.

    Aste e realitatea care ne inconjoara totusi sa nu uitam sa fim OAMENI – „politicosi”

Lasa un comentariu