Redactor sef nou + internship la Descopera.ro

De la inceputul lui ianuarie Marius Comper, Masi, a preluat pozitia de redactor sef a proiectului Descopera.ro, pe Masi il stiu de multi ani, dinainte de 2000, de pe forumul de la ComputerGames.ro unde era un membru foarte activ. Am mai avut o tentativa de a-l aduce la noi, pe Prosport.ro, insa nu l-a lasit Gusti/GSP sa plece :)

Despre internship-ul de la Descopera gasiti detalii aici, cei interesati ne pot trimite mail pana pe 6 martie, cel mai probabil vom angaja unul sau doi redactori.

6 Comentarii
 1. […] This post was mentioned on Twitter by Cristina Chipurici, Cristian China Birta, Claudia Sofron, claus, Vicen?iu and others. Vicen?iu said: RT @pyuric: Pana pe 6 martie puteti aplica pentru un internship la Descopera.ro: http://bit.ly/gPiXm0 (p.s. congrats @bluegod:) ) […]

 2. Inftube spune:

  Poate merita ca nou Red. Sheff sa schimbe ceva la designul site-ului – putin depasit de vremuri … sau oare asa se doreste a fi?

 3. orlando spune:

  da, e nevoie de o schimbare de layout, stim

 4. irina spune:

  se plateste bine? :D

 5. […] Marius Comper este redactor sef la descopera.ro. Masi a lucrat inainte la click.ro. Orlando a anuntat pe blogul sau mutarea. Masi a mai lucrat  6 ani la GSP.ro unde a fost redactor, editor ?i content […]

 6. alexblogu spune:

  Din pacate nici baiatul asta nu stie ca dailymail nu poate fi o sursa pentru un articol stiintific.

Lasa un comentariu