Soferderomania.ro, punct si de la capat

Luni a avut loc tragerea finala pentru masina Opel Corsa 111, castigatorul este din Tecuci, felicitarile noastre, sa o stapaneasca sanatos.

Doua luni de concurs, 1,8 milioane de vizitatori unici, aproape 200,000 de useri inregistrati, Promotor.ro lider in categoria auto pe iulie si august, cam astea sunt rezultatele, ne auzim soon cu versiunea 2 :).

Multumiri tuturor colegilor implicati in acest proiect.

11 Comentarii
  1. Andy83 spune:

    Pentru http://www.prosport.ro nu pregatiti un asemenea concurs? Are nevoie sa creasca putin deoarece a cam ramas in spatele gsp.ro si sport.ro.

  2. Haotik spune:

    Nu puneti in raport si cati useri deranjati de spam-uri si mass-uri pe mesenger sunt?

  3. orlando spune:

    nu, nu punem, daca te-au deranjat prietenii din messenger ar trebui sa le spui asta

  4. Stai ca nu inteleg un lucru: in inregistrarea video cu extragerea castigatorului cu random.org apar 192.311 intrari.

    Eu din regulamentul Sofer de Romania am inteles ca fiecare intrare inseamna un traseu finalizat. Cum au fost 10 trasee disponibile se poate presupune ca numarul minim de participanti au fost de cel putin 19.231.

    Castigatorul a avut 3 trasee finalizate si daca incercam sa facem o mediere grosolana cred ca numarul participantilor au fost de cel mult 100.000 – ma refer strict doar la cei care au terminat traseul obligatoriu, nu la cei care s-au inscris din curiozitate sau au creat conturi fictive doar de dragul de a merge mai departe.

  5. orlando spune:

    nu toti cei care s-au inscris au si finalizat un traseu, pentru a intra in tragerea finala trebuia sa ai finalizat minim un traseu

  6. @orlando, cred ca am inteles perfect regulile jocului (altfel nu terminam in 10 zile toate traseele)… mi se pare insa putin cam mult spus ca au fost 200.000 de participanti… mai ales ca au fost baieti destepti (ION1, ION2, ION3… ION100) care au descoperit ca pot aduna banuti folosind conturi de fatada (de pe acelasi IP se putea vota la infinit cu conturi de utilizator diferit – poate la o editie viitoare remediati acest aspect).

  7. orlando spune:

    Alter,

    e statistica, am comunicat numarul userilor inregistrati in joc, voi verifica duplicarea dar nu cred ca sunt mai mult de cateva mii cei care au mai mult de un cont

    o sa verific si partea cu votarea, thx pt sesizare

  8. Dreptate_corectitudine spune:

    @orlando, cum zice si americanu` „this is bullshit”, regulamentul de pe site cred ca s-a schimbat de cateva ori, ca nu`l mai recunosc de ultima oara de cand l`am citit. Dar un singur lucru mi s-a intiparit foarte bine in cap si anume ca, citez „cu cat ai mai multe trasee terminate cu atat ai mai multe sanse de castig”, acum se pare ca i-ati dat shift+delete la aceasta fraza, ca de`, astfel nu s-ar fi justificat faptul ca cel care a castigat masina are doar 4 trasee terminate. Dar ce grija ai tu, atat timp cat naivi sunt destui pe pamantul asta, iar tu imi vinzi milionul de impresii pe sume exorbitante…

  9. orlando spune:

    1. regulamentul e acelasi de la inceputul concursului, nu s-a schimbat nimic
    2. statistic vorbind cu cat tgermini mai multe trasee cu atat ai mai mari sanse de castig, e statistica elementara
    3. imi pare rau ca nu ai curajul sa-ti asumi afirmatiile

  10. Dreptate_corectitudine spune:

    Ah, dar imi asum fiecare cuvintzel de mai sus, problema e ca (si pe chestia asta te bazezi si esti foarte relaxat) nu am cum sa dovedesc ca asa scria in regulament, ca niciodata nu mi`a trecut prin cap sa copii regulamentul undeva pe spatiul meu personal, ca sa`l folosesc mai tarziu..ce pot sa zic, aveam incredere in organizatori :(

  11. orlando spune:

    nu, nu-ti asumi nimic, te ascunzi in spatele unui pseudonim si arunci cu laturi, un regulament e inregistrat oficial, daca nu ai avut „inspiratia” sa-l salvezi atunci ti-l pot furniza eu, asa cum a fost inregistrat.

Lasa un comentariu