Piti si golden parachute

„Garantiile” cerute de Piturca se practica in lumea afacerilor sub denumirea de Golden Parachute (Parasuta de aur), detalii despre concept puteti citi aici.

In rest trebuie sa remarc ceea ce a scapat multora, Piturca putea cere si un miliard de euro „garantii”, nu suma conteaza ci faptul ca totul depindea de Becali, daca el nu critica echipa si suporterii respectiva clauza nu putea fi activata. Adica mingea era la el.

12 Comentarii
  1. […] “atinge” si el subiectul, ne spune despre Golden Parachute, nu stiu daca Piturca a studiat in cazinouri astfel de “agreement”, pana maine ma […]

  2. Darael spune:

    Eu am sa spun ca azi ii dau dreptate lui Becali. Dintr-un motiv foarte simplu. Treaba lui „piti” era echipa, nu declaratiile celui care il platea. Iar parasuta cu pricina nu cred ca se aplica pentru ca s-a vorbit de asemenea clauze acum, nu cand a fost angajat si nu cererea nu are legatura cu rezultatele lui piti ci cu declaratiile lui Becali ceea ce este ciudat tinand cont ca el este patronul legal.

    Revenind la alt nivel trebuie sa aratam ce nu se spune…. aceea ca in spatele acestei intamplari sunt oprea si gasca lui de generali care urmaresc cu orice pret sa puna mana pe terenurile lui Becali. Iar toate atacurile din viitor asupra lui o sa fie cu acelasi scop. Fara nici o legatura cu calificari, obiective, blablabla.

    Un ultim comentariu.
    Imi pare rau ca acest piturca a decazut asa de mult. Ultimul gunoi de om sa fi fost, trebuia sa plece DUPA meci, simplu, fara scandal, si fara sa lase prapad in urma lui. Dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. De ce sa ii cer eu bun simt, buna cuviinta si buna crestere ? Si, daca tot m-am pus sa clicaresc, nu pot sa spun decat atat: nici cainii nu musca mana care le da de mancare.

    Ca final: poate tu ai o parasuta in contract. Dar garantez ca parasuta nu iti permite sa pleci cu bonusurile in caz ca patronul cel mare face un comentariu la adresa trustului si a angajatilor pe care ii plateste… este identica situatia.

  3. orlando spune:

    Darael, azi la 14 vedem exact ce a cerut Piturca insa as paria pe doi covrigi cu gaura ca i-a cerut patronului sa nu comenteze despre echipa si suporteri, pentru ca acest gen de comentarii ar fi influentat munca lui. In rest putea sa vorbeasca pe toate televiziunile.

    Da, ar fi trebuit sa o faca dupa meci insa as paria tot pe doi covrigi cu gaura ca in cele doua luni cat a lucrat nu a luat nici un ban + nu a avut un contract semnat.

  4. Adi spune:

    Ai castigat doi covrigi cu gaura – Piturca i-a cerut patronului sa nu mai vb despre echipa si suporteri. Gandeste-te insa ca in 6 luni ar fi iesit AISS cu comunicat gen „Becali e o jigodie, nu are nimic cu clubul etc etc, acesta nu putea sa zica nimic pt ca daduse garantiile? Pana la urma tot AISS a iesit prima la atac dupa meciul cu Craiova. Mie mi se parea normal ca Piti sa ceara garantiile numai pentru echipa, din moment ce AISS inseamna suporterii Stelei.

    Ai pierdut alti doi covrigi cu gaura, Piturca a luat bani in perioada asta, a evitat sa spuna prin ce modalitati si pana la urma cati bani a luat :) , cu siguranta banii primiti acopera si munca staffului :)

  5. orlando spune:

    am iesit pe zero, e bine :)

    AISS nu putea sa iasa cu un comunicat de genul celui amintit de tine decat daca Becali ar fi facut ceva la adresa lor.

    Eu spun sa te uiti in curtea voastra, as paria tot pe doi covrigi cu gaura ca pe Sumudica nu-l apuca paltonul :)

  6. Adi spune:

    Hai ca maresc miza la un bax de Heineken, deadline 1 decembrie. Si pe 6-7 noiembrie te invit in curtea noastra :) sa vezi ce frumoasa galerie avem :P

  7. orlando spune:

    stii ca nu beau asa ca ma lasa rece baxul de bere :)
    dupa ce vad noul antrenor o sa ma gandesc daca vin, nici in ghencea nu am mai fost de un an si ceva, daca nu chiar doi

  8. Adi spune:

    Pedrazzini sau Stoichita? :) banuiesc ca nu speri la un Hagi sau Olaroiu

  9. orlando spune:

    daca va fi unul dintre cei doi probabil ca nici 300 de „badigarzi” nu vor fi de ajuns

  10. Stefan Beldie spune:

    As mai adauga un fapt important legat de acest conflict, dar care n-a fost abordat – intr-un final, cei doi s-au certat pentru ca Piturca a incercat sa-i schimbe lui Becali stilul de viata.

    Unii se cearta pentru bani, altii pentru putere, altii din invidie… dar ei doi s-au certat pentru ca Becali nu a vrut sa-si schimbe stilul de viata.

    Vorba la TV e viata lui. Cum sa taca? Daca nu vorbea despre echipa, despre ce putea vorbi? Despre adversarele Stelei? Despre alte sporturi?

    De altfel, omul a si spus-o: „Acum am 53 de ani… Daca tac 3 ani ca sa ia Piturca titlul fac 56 si poate nu-l ia”.

    sau

    „Daca nu vorbesc eu ce fac toata ziua? Stau asa?!”

  11. Ai articole super, tineo tot asa si voi fi un cititor fidel. Respect !

  12. orlando spune:

    Stefan,

    daca nu se va schimba inseamna ca e de cascadorii rasului (oricum e) sau, poate, e masochist. Pentru ca una e sa te certi (doar) cu Piturca si alta e sa te certi cu Iordanescu + Hagi + Dumitrescu. Isi sapa singur groapa …

Lasa un comentariu