Pentru ca nu e clar (2)

Spuneam aici ca Apropo Media este primul publisher conform cifrelor de trafic, azi am citit in Wall-Street ca anul trecut am avut cele mai mari venituri din piata de online (in crestere fata de 2008, pe o piata care a scazut), depasind cu aproape 1 mil euro pe cei de la Arbomedia, regie de vanzari cu +100 de site-uri. Le multumim clientilor si partenerilor, le multumim ca au avut incredere in noi, ca au avut incredere in brandurile noastre, speram sa-i avem alaturi multi ani de acum inainte!

11 Comentarii
 1. zoso spune:

  cold ownage.

 2. orlando spune:

  Val, articolul vostru incepe intr-o nota ironica, nu cred ca era cazul, autorul trebuia sa tina cont de impactul cursului valutar sau macar sa puna si cifrele in ron 2009 vs 2008

 3. Bogdan spune:

  cu sau fara ibu?

 4. Val Voicu spune:

  eu n-am sesizat nota poate autoironica, avand in vedere ca si eu ani de zile m-am mainfestat optimist in contrast cu „relismul” competitorilor mei de-acum 5-6 ani :) . Cred ca toate cifrele au fost convertite in E la un curs mediu over all.|
  Oricum ati iesit bine ca cifre din ce am vazut.

 5. daniel spune:

  cand e vorba de a fi pe primul loc depasind cu aproape 1 mil euro pe cei de pe locul 2 … se justifica putina „unflare in pene”

  oricum si orice am zice noi – e clar ce e evident ,,, NU?

 6. orlando spune:

  Bogdan, fara IBU

 7. orlando spune:

  Val, e ironica, poate autorul nu realizeaza ce inseamna sa cresti, chiar si cu 1%, pe o piata care scade cu 25-30% + din cate stiu eu cam toata lumea are rate cardul in RON, nu in euro.

 8. orlando spune:

  daniel,

  nu e o „umflare in pene”, e o stare de fapt deoarece desi noi ne-am pozitionat ca lideri o parte din piata ne-a luat „in balon”, ne bucuram ca acum cifrele dovedesc faptul ca nu am avut tupeu ci eram doar realisti.

 9. Val spune:

  Pentru cei care n-au citit printre randuri AdEvolution si Beyond fac parte din acelasi grup .
  deci faceti voi adunarile si vedeti ca de fapt suntem peste arbo.& others.
  oricum nu asta e important pt noi acuma.

 10. dobrin spune:

  pe cine intereseaza de media cand e vai de capu nostru ?

Lasa un comentariu