Atat vroiam sa mai spun

pe strada Tudor Arghezi, faimoasa strada Tudor Arghezi, s-au schimbat tevile de la gaze. Mai multe gropi, mai multe santuri, mai multe motive de bucurie. Ce bine ca a venit primavara, cui ii mai pasa de gropile din Arghezi cand noi ne mutam!  Maine!

Pe aceasta cale doresc sa le transmit mult succes participantilor in trafic care, in drumurile lor, vor ajunge pe aceasta strada, precum si sincere multumiri domnului primar al sectorului 2, Nicolae Ontanu, care a dovedit ca se poate asfalta o strada in maxim 5 zile.  Din pacate noua nu a vrut sa ne faca o asemenea demonstratie.

3 Comentarii
 1. Mihai spune:

  eu mergeam pe acolo zilnic in drum spre birou.

  de cateva luni bune am schimbat traseul tocmai din cauza acelei strazi. prefer sa ocolesc putin decat sa imi rup masina si spatele mergand pe acea strada

 2. uliise spune:

  Bucurestiul sub asediu zilele acestea, am observat si eu marea mobilizare la spart asfaltul, stau pe Dacia/Spaniei si aici este mai dramatic pentru ca este mult trafic. O prietena a mea care locuieste pe Rosetti imi scria de pe messenger in timp ce fundul ei era zgaltait de lucrarile din zona si imi spunea ca zgomotul si emotiile care i le dau lucrarile din zona ii aduc aminte de relatiile din adolescenta si ca sa puna varf si indesat alaltaieri noapte locatarii se certau cu muncitorii de la gaze la 2 Noaptea in mijlocul bulevardului Dacia ca de ce nu muncesc ziua ca ei vor sa doarma.
  Grea viata in Buburesti, zau…

 3. andrei spune:

  cred ca e de departe cea mai praf strada din Bucuresti, atat cea din zona petrom, cat mai ales portiunea care da in piata rosetti. e o rusine. poate doar daca mai vine bill gates in vizita s-o asfalteze iar:)

Lasa un comentariu