Cifra zilei

Steve Jobs estimeaza ca iPhone-urile vor genera 1 miliard de afisari pe zi in cateva luni (in vara).  Afisari vandute de noua lui jucarie, iAd, platforma de publicitate pe mobil. Afisari generate de ~ 100 milioane de iPhone-uri. iPhone-uri detinute de, probabil, unii dintre cei mai buni posibili clienti la care ar putea visa un advertiser :)

p.s. am schimbat headerul temei, am revenit la legitimatia de liceu, e marca inregistrata cum zicea Adi de la Evolutica :)

7 Comentarii
  1. bogdan spune:

    total pe langa topic. doar c-am vazut. de ce nu dai si tu, de casa noua, cadou la romania libera domeniul rl.ro? :)

  2. orlando spune:

    pentru ca o sa-l redirectez catre gandul.info :)

  3. bogdan spune:

    nu mai inteleg, in fine. adica redirectati si gandul catre romanialibera? :)))))))))))))

  4. Dan spune:

    Toate iPhone vandute de Apple de la lansare sunt vreo 50 de milioane si am rezerve ca mai sunt toate in functiune :) Chiar daca mai vand inca 25 de milioane anul acesta, tot nu ajung aproape de 100 de milioane de iPhone. Cred ca Jobs a numarat si iPod-urile Touch cand a estimat cifra de mai sus. Estimarea de un miliard de afisari pe zi generate de dispozitivele mobile Apple este destul de realista raportata la evolutia traficului conform marilor retele de publicitate pe mobil.

  5. orlando spune:

    da, a numarat si iPod-urile Touch

  6. Ciprian S spune:

    …si poate ca nu este tocmai relevant numarul de afisari… pot sa fie si 2 miliarde

  7. uliise spune:

    Steve isi face de lucru cu cifre, in mod cert isi face meseria bine din moment ce a starnit pasinui pentru cifre si aici :)

Lasa un comentariu