La multi ani domnule primar Ontanu

Sa fiti sanatos, va urez putere de munca pentru a avea grija de sectorul 2, sector pe care-l „pastoriti”.  Referitor la strada Tudor Arghezi, o stiti, v-am mai povestit de ea, Cristian are un mesaj pentru dumneavoastra, mesaj pe care-l copiez aici ca sa-l cititi mai usor:

Vara a trecut, la fel si toamna. Inainte de ‘marea’ inzapezire pe strada Tudor Arghezi au trecut si baietii de la Netcity si au lasat si ei cadouri pentru mosu’, mai exact niste santuri fix pe centrul drumului. A trecut si zapada si acum precum ghioceii au iesit la iveala si craterele din carosabil.
Provoc pe cine vrea, trecand cu masina proprietate personala, sa ocoleasca daca poate noile canioane pline de noroi.
Cred ca domnu’ primar merita inca o scrisoare.

In rest noi suntem bine, sanatosi, masinile inca rezista, sa vedem ce va fi din ianuarie. La multi ani, sa aveti un an bun!

4 Comentarii
 1. Jinx spune:

  Imi pare rau, dar nu ma pot abtine.
  Ii urez si eu dlui Ontanu si prietenului partener intru jaf, Ilie Ciuclea, un an asa cum mi-au facut ei Craciunul.
  Explic pe scurt: firma lui Ciuclea – Supercom, responsabila cu deszapezirea in sectorul 2 nu a facut nimic pt. stradutele dintre blocuri unde nu puteai intra de nametii de gheata si zapada. Motiv pt care, impreuna cu mai multi cetateni, am parcat la sosea. Numai ca treaba e bine gandita, tu o lasi acolo ca n-ai de ales, iar aceeasi firma Supercom care trebuia sa aiba grija ca tu sa ai de ales, vine si iti ridica masina si ti-o duce la Afumati. Adica in afara Bucurestiului, unde tu te duci si platesti 530 ron s-o recuperezi, mai primesti si puncte de la Politie + o amenda.
  Sa mai adaug ca Supercom e platit, pt deszapezirea pe care n-o face, de catre primaria Ontanu, iar banii pe care ii incaseaza din recuperea masinilor, raman in totalitate la firma? Superb.
  (alte detalii http://www.ziua.ro/display.php?id=240883&data=2008-07-31)

 2. mihai spune:

  Nici la mine pe strada nu au intrat NEMERNICII DE LA SUPERCOM (btw, firma mai prost dotata decat supercom nu exista), locuiesc intre Vatra Luminoasa si Maior Ion Coravu si i-a durut fix in pix. Nu e de mirare ca l-a sustinut pe nenea cu „succesuri” si „vanzari anterioare”, sa nu pateasca „nimica”.

 3. […] Strada aia nici nu va fi asfaltata vreodata. Nu e importanta, chiar daca pe ea sunt niste sedii, chiar daca e importanta. Iar daca cineva vrea sa intervina in asfaltarea ei, se numeste dosar penal, pentru ca doar statul are voie sa asfalteze strazi publice la noi. Si aceasta strada nu e importanta pentru ca apartine de sectorul 2, o straduta neimportanta. Si Orlando se plange degeaba de ea 1, 2. […]

 4. […] strada Tudor Arghezi, faimoasa strada Tudor Arghezi, s-au schimbat tevile de la gaze. Mai multe gropi, mai multe santuri, mai […]

Lasa un comentariu