Mi-au spart seiful

incredibil, in timpul weekendului mi-au spart seiful de la birou … exista o inregistrare de la camera de supraveghere,  sa vedem daca ne ajuta cu ceva.

14 Comentarii
 1. gigi spune:

  daca nu e siminel sau cineva de la brat, te astept in vest :) e drept ca nu se gasesc merdenele sau pufuleti (@#$%!) dar gasim noi ceva de butonat :)))

 2. CosminP spune:

  Pai zi-ne si noua daca aveai lucruri de valoare si daca vreo recompensa daca aflam ceva

 3. orlando spune:

  Cosmin,

  lucruri simbolice la care tineam mult … o sa pun un premiu de 1000 sau 2000 de euro celui care-mi da o informatie ce va duce recuperarea seifului/prinderea hotilor, sa vedem insa inregistrarea.

  gigi,

  nu acum, o sa vin dar in max 4 ani (sper). Nu stiu insa ce-o sa ma fac fara pufuleti :)

 4. Florin Puscas spune:

  Ia uite ce a descoperit stimabilul Zoso. Astia ti-au scos deja la licitatie bunurile. Dar ce seif ai de incape in el masa de biliard? :lol:

 5. Eddie spune:

  Video or it never happened :-)

  Dar serios vorbind, sper sa-ti gasesti lucrurile.

 6. Dexter spune:

  nasoala treaba.. sper sa iti recuperezi lucrurile

 7. Seif-ul sau fishetul? cred ca fishetul.
  Daca seiful precis o fost Sarbu sa iti vada site-urile anexe :)
  Daca fishetul zoso ca el ii specialist in gainarii si are fatza cea mai dubioasa de pe la voi.

 8. bogdan spune:

  fa repede un site. pui acolo video, organizezi concursuri, gen: „ce crezi tu ca tinea orlando-n seif” sau „cine l-a atacat pe orlando”. o sa iasa super site. o sa te umpli de bani. o sa-ti recuperezi lucrurile dand bani multi la rascumparari (dar vei avea de unde ca site-ul de mai sus te va imbogati). O sa-i prinzi pe hoti si o sa te imprietenesti cu ei. Vei vrea si tu sa vezi ce tin si altii in seifuri, nu? Si, normal, o vei angaja/cumpara si pe mama Omida sa-ti zica cand o sa fie urmatorul jaf. Deh, bre nene, daca tu in uichend nu esti la birou, vezi? :)

 9. andreic spune:

  ti l-au spart sau ti l-au luat cu totul???

 10. orlando spune:

  Bogdan, nu e o idee rea, o sa analizez :)

  Andrei, l-au spart, doar au incercat sa-l ia cu totul, nu aveau insa cum sa-l scoata din cladire.

 11. Andrei Rinea spune:

  Dementiala asta cu „Deh, bre nene, daca tu in uichend nu esti la birou, vezi?”. Asa ajung sefii sa ne cheme pe la birou prin uichend… ca sa nu le pateasca ceva bunurili..

 12. orlando spune:

  Andrei,

  de aceea s-a inventat VPN-ul, sa nu mai mearga sefii in weekend la birou :)

 13. bogdan spune:

  Orlando, am uitat sa zic, dar se subintelegea. am 15%* din toata afacerea, deal?
  *doar din profit ca tu faci cheltuieli mari si nu-mi permit :)

  Andrei e si nu e bine la ce spui. Daca sefii cheama poporu’-n uichend, poporu’ va fi nemultumit. Daca sefii doar cheama poporu’ si nu se prezinta si el, atunci exista posibilitatea ca 3 dintre poporeni sa se rascoale. si schema ar fi asa: unu’ tine de sase (ala cel mai lenes care oricum e obisnuit cu ideea, pentru ca si-n timpu saptamanii el e mai mult pe hol la cafele si tabac, unu’ (programatoru’) isi baga picioarele-n ele de vipiene si de camere de luat vederea, al treilea, ala cu mushki, se ia la tranta cu seifu’. Si vezi mai sus ce se intampla… sus de tot, acolo unde scrie jupanu orlando. :)

Lasa un comentariu