Prosport – 12 ani

Azi cotidianul Prosport a implinit 12 ani.

Uitandu-ma in urma la vara lui ’97 imi aduc aminte totul de parca ar fi fost ieri, stateam intr-un apartament de doua camere din Pantelimon, eram in sesiunea de vara, anul 3, nu era dimineata mea de mers la cumparat lapte, paine si ziare, iar cand Dorin a venit cu ziarul, primul numar, coperta cu „Dinamo ia tot”, ne-am batut care din noi il citeste primul.

Restul e istorie, echipa adusa de Adrian Sarbu de la Sportul Romanesc a dominat piata, l-a fortat pe Mitica Dragomir sa inchida „Sportul Rosu” iar pe cei de la Ringier sa vanda Gazeta Sporturilor lui Dan Voiculescu. Au trecut 12 ani, la multi ani!

P.S. Prosport.ro are in exclusivitate materiale video (rezumate, interviuri etc) de la turneul de tenis Wimbledon, merita sa aruncati un ochi daca sunteti pasionati.

7 Comentarii
  1. BP spune:

    Ehe ce vremuri erau atunci :)
    De ce nu apare nimic pe prima pagina a site-ul referitor la acest eveniment?

  2. Vali Ciorgan spune:

    Re: P.S. referitor la materialele video de la wimbledon, cred ca termenul de „exclusivitate” folosit de tine nu este deloc potrivit. Aceste video-uri sunt de pe wimbledon.org (mult mai multe decat pe prosport.ro) iar eu cred ca orice pasionat de tenis se va uita mai intai pe acel site si apoi, daca e cazul, va citi prosport.

    Doar un articol de-al lui CTP mai poate capta putin atentia unui iubitor de tenis pe site-ul Prosport.

    Si ca sa inchei intr-o nota pozitiva, este de aplaudat ca un site de sport din .ro pune putin accent si pe alt sport decat fotbalul, dar parerea mea este ca ar trebui sa o faca in alt mod.

  3. gigi spune:

    pt SPORT (nu FOTBAL) exista Eurosport si altele (pe TV) si multe siteuri straine. Pt fotbal si in special pt miticisme si becalisme exista prosport, gsp, fanatik, etc

  4. orlando spune:

    Vali,

    ai dreptate, ceea ce vroiau sa subliniez este ca Prosport.ro este insa singurul site din .ro (impreuna cu Sportlaminut.ro) care are voie sa se asocieze pe partea video cu turneul de tenis de la Wimbledon.

  5. Gusti spune:

    Ce vremuri, pe Lutherana …

  6. […] romanesti sau straine este mai larga, dar parca cea mai vie amintire o am cu primul ProSport, care a implinit recent 12 ani. Mare consumator de content sportiv, asteptam cu nerabdare marea lansare a cotidianului care […]

  7. Piticu21 spune:

    lol … imi amintesc ca trebuia sa ma duc sa cumpar intai prosport, ca apoi sa ma duc cu el la un prieten si sa fac rost de cafea si tigari ;)

    si ce clasamente uriase si calcule ieseau in liga fantastica :D) si ce bucurie imensa era cand apareai in ziar, te stia toata clasa pana sa ajungi la scoala

Lasa un comentariu