Buni rau cei din Protv

CME a anuntat ieri rezultatele financiare pe Q1, iar cifrele televiziunilor din .ro sunt foarte bune, 36 mil USD venituri si, ceea ce e cu adevarat remarcabil, profit operational de 7.15 mil USD. Tolo anunta ca televiziunile Pro ar fi cam singurele pe plus in primele 3 luni din 2009. Comparativ cu Q1 din 2008 vorbim de o scadere pe venituri insa trebuie tinut cont si de diferanta mare de curs, anul trecut un dolar = 2.3 RON, astazi un dolar = 3.1 RON. Mai trebuie mentionat ca Sport.ro si Protv International sunt peste ceea ce a fost anul trecut!

Si inca una, tot din zona televiziunii din Pache, acum 2-3 saptamani au aruncat in piata o oferta de „aspirat” bugetele ramase prin zona, astfel clientii care au semnat deja contracte ferme pot cumpara „puncte de audienta” (GRP-uri) cu 100 euro pe Protv respectiv 50 euro pe AcasaTv. Daca anii trecuti faptul ca tv-ul (si Pro-ul in special) era sold out a insemnat „o mutare” de bugete catre celelalte medii, inclusiv online, cu aceasta oferta (la care Intactul a raspuns ulterior) bugetele ramase pentru celelalte medii, si asa afectate de criza, s-au micsorat si mai mult.

V-am lasat, hai sa traim de 1 Mai!

3 Comentarii
  1. Beni spune:

    Sa ne traiesti! Odihna placuta de ziua muncii.

  2. zeltera spune:

    Sunt surprins sa aud de bine de pro. Asta din cauza ca am un [rieten care lucreaza acolo si care mi a povestit ca din cauza de criza au fost facute concediere si volumul de munca redistribuit celor ramasi, a.i. din angajat pro a ajuns un fel de sclav pro. (negru pe plantatie).

  3. […] Stancu, Head of TV Sales la Pro TV S.A. despre recenta oferta a trustului din Pache: “miscarea care a creat cele mai multe comentarii dintre toate […]

Lasa un comentariu