Au inceput inscrierile la Olimpiadele Comunicarii

Editia a IX-a. Incredibil cum trec anii.

Competitia reprezinta cea mai buna oportunitate de a se remarca pentru tinerii aspiranti. Peste 70 de profesionisti consacrati, din industria comunicarii, au fost invitati anul acesta in Juriu pentru a le evalua performanta. Componenta Juriului, din care face parte si subsemnatul la categoria Bloguri, poate fi vazuta aici 

Pentru a se inscrie, tinerii trebuie sa fie studenti, masteranzi sau incadrati intr-o alta forma de invatamant superior. Intr-o prima etapa, ei trebuie sa isi alcatuiasca o echipa de 5 membri si sa rezolve o tema de preselectie. Aceasta difera in functie de proba la care se inscriu: Relatii Publice, Comunicare Institutionala, Advertising sau Comunicare Politica. 

Astfel, pentru editia 2009 temele de preselectie sunt:

– La Comunicare Institutionala: „Campanie care sa-i convinga pe angajatii romani sa faca mai mult sport”.

– La Advertising: „Campanie care sa-i convinga pe consumatori sa cumpere produse fabricate in Romania, in defavoarea celor din import”.

– La Comunicare Politica: „Campanie prin care electoratul roman sa fie convins sa voteze, in cadrul unui Referendum, pentru schimbarea formei de republica, fie intr-una Prezidentiala, fie intr-una Parlamentara (la alegerea echipei)”.

– La Relatii Publice: „Campanie care sa incurajeze populatia sa recicleze deseurile provenite de la echipamentele electronice (DEEE)”.

Detalii despre preselectii si despre inscriere pot fi gasite aici 

Mult succes!

Un comentariu
  1. Jocuri spune:

    M-as fi dus si eu.. daca stiam sa vorbesc mai bine :))

Lasa un comentariu