Sa notam

Autostrada Soarelui va fi finalizata in aprilie 2011 se jura ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Desigur, daca se schimba schimbarea (adica actuala coalitie) e posibil ca domnul Berceanu sa fie „remaniat” caz in care nu-l vom mai putea lua la intrebari in aprilie 2011. Dar eu zic sa consemnam negru pe alb, mai avem doua veri de „chinuiala” pe drumul catre mare. Sa speram.

13 Comentarii
  1. Darael spune:

    Am voie sa iti readuc aminte ca traiesti in Romania ?
    Daca, si subliniez „daca” se va termina (vreodata) minunata autostrada, in urmatoarea zi dupa inaugurare o sa se apuce de reparatii capitale pe acelasi traseu.
    Imi cer scuze ca iti tai avantul, dar eu de 20 de ani sunt atent la minciunile lor. Asa ca imi aduc aminte ca acelasi Berceanu a mai fost ministru al transporturilor…. nu-i asa ca nu vezi nici cu lupa pe harta un km de autostrada facut pe vremea lui ?

  2. wow, dar de ce atata graba? autostrada Bechtel are termen de finalizare 2025, mai nou…

  3. Stai linistit Orlando. Tot Grecia si Bulgaria sunt optiuni mai bune.

    Evident cand mergi acasa nu mai ai de ales….

  4. An spune:

    Nu pot sa cred.

    Proiectul TransFagarasean realizat intre anii 1970 si 1974, iar noi in momentul de fata, cu tehnoligii noi, tehnici de constructie noi, sa nu mai punem si dificultatea terenului, nu suntem in stare sa finalizam 1 km de autostrada in camp.

    Prima data trebuia sa spun ca nu suntem in stare sa intretinem ce au construit altii.

    Nu conteaza ce interese exista, conteaza sa se faca ceva. Atunci cand promiti ceva, pune mana si fa macar 10 % din ce ai promis.

  5. popescul spune:

    cand a zis treaba aia,nu l-a bufnit rasul pe raducu?

  6. @An: Transfagarasanul s-a facut pentru ca… s-a vrut. Nu a implicat costuri, a implicat doar ordine si directive de partid (si armata), nimeni nu a intrebat pe cineva daca vrea sa lucreze acolo.

    Te-ai duce sa muncesti la Autostrada daca ti-ar ordona Statul?

    Erau alte vremuri atunci.

    Problema insa ramane, avem o neputinta crunta cand e vorba de dezvoltare.

  7. Silviu spune:

    Neputin?? nu cred c? e un cuvânt potrivit.

  8. @ silviu „impotenta” ?

  9. Litde spune:

    in afara de drumul catre mare oare restul cand vor fi gata?

    Autostrada Transilvania?

  10. Accedia spune:

    Mircea, s-ar putea gasi forta de munca pe care s-o trimiti la ordin sa munceasca – puscariasii care lancezesc pe banii statului. Intrebare, de ce nu se impune raspunderea penala pentru incompetenta celor care detin functii publice ? Ca anteprenor daca esti incompetent dai faliment, ca angajat esti concediat. Ca politician .. reales ?

  11. zvoner spune:

    Io ar trebui sa-i multumesc ministrului (si celorlalte huidume de la minister) ca n-au facut autostrada in toti anii astia, caci asa am descoperit si eu Dobrogea, mergand pe drumurile laturalnice :)

    Acuma serios vorbind, partea deja finalizata incepe sa fie sub orice critica pe anumite tronsoane. Iar la bucata noua nici nu s-a inceput vreo lucrare. Am indoieli serioase ca va fi gata fie si prin 2014…

  12. @Accedia: ca politician (daca nu incalci legea, caz in care lucrurile tin de latura penala) esti pedepsit de alegatori, la urmatoarele alegeri. Doar ca din pacate la noi alternativa intre ‘cei buni’ si ‘cei rai’ nu exista, aici e drama.

    Despre puscariasi, cam greu. Nici un stat democratic nu face asta…

  13. Accedia spune:

    @Mircea, in cazul asta nu vad de ce ne mai punem atatea intrebari, e clar ca nu o sa vedem nimic in urmatorii 20 de ani cum nu am vazut nimic nou sub soare ca infrastructura in ultimii 20. Ar trebui mai mult decat atat, sa consideram ca axioma ca totul este perfect, ca avem o democratie exemplara si niste politicieni minunati si sa uitam macar ca avem problemele astea pentru ca oricum nu ne ajuta cu nimic daca le pomenim, sa crestem consumul, sa luam credite cat mai putem si cat mai multe si sa incepem sa luam de-a gata idei si principii deja rumegate, vom fi perfecti.

Lasa un comentariu