Am primit, sa mai si dam

Doua reprezentante de succes ale blogosferei feminine pe care le admir si le respect, Lamaie si Cherry 0ne, (adica Marie Jeanne si Alexandra) au o initiativa ce le face cinste, pe un blog guvernat de la lansare de ideea de a da si a primi.  

Aruncati un ochi, scenele din filmele unde 100 de chinezi sunt indesati in containere sau van-uri s-au mutat pe strazile din Bucuresti, din pacate au disparut containerele si van-urile si au ramas pungile si sacii din celofan pe post de paturi.

8 Comentarii
 1. marie jeanne spune:

  Multumim mult pentru sustinere

 2. zvoner spune:

  Am fost azi la pranz acolo, am fost mai multi care le-am adus de mancare. Pompierii au montat doua corturi, situatia lor se va imbunatati. Dar e intr-adevar foarte bine ca toate eforturile de ajutorare sa fie coordonate.
  Ca asa, au primit multe kilograme de orez, pui, apa minerala, dar cred ca au si alte necesitati…

 3. marie jeanne spune:

  zvoner, pai daca ai fost acolo, ce ai sugera sa le ducem

 4. Florin Dan spune:

  frumoasa idee.
  speram se si materializeze, si sa aiba continuitate.

  succes

 5. kingquizz spune:

  Mai apar si prin blogosfera – proiecte interesante, precum al lor – dar, din pacate, le numeri pe degete.

 6. Tocmai ne-am intors de la fata locului. Sunt foarte multi, sunt incredibil de draguti. Era mai multe lume care le-a adus mancare si paturi si apa. Te aplauda toti si cand vii si cand pleci, mi s-a facut rau de emotie. Ne-au invitat sa mancam cu ei si sa bem suc. O sa revenim cu poze si info.

 7. […] am fost ieri in tabara chinezilor cu Sana si Costin, puteti citi despre asta aici. Ii multumesc lui Orlando, care a semnalat (eu daca nu ma uit la stiri…) si ne-a sustinut, lui Lucian, Sabinei, lui […]

 8. Gabriela spune:

  Noi incercam ceva aici pt un copil de-al nostru…

Lasa un comentariu