Gesturi

Vroiam doar sa semnalez ceva, Catalin Tolontan isi critica colegii de trust intr-un gest de solidaritate atat cu Manolo Terzian („crescut” la scoala Sportul Romanesc/Prosport si fost multi ani coleg cu Tolo) cat si cu postul rival (Sport.ro) din trustul „dusman” (PRO TV S.A.). Chapeau bas.

8 Comentarii
  1. Horea spune:

    Adica sa semnAlezi, right?

  2. Horea spune:

    Nu-mi datorezi nimic. Daca te simti vinovat, fa o donatie pentru Wikipedia.

  3. laur spune:

    Cam tarziu PROTV, daca acum cativa ani ii erau interzise aparitiile lui Dumitru Dragomir acum nu mai asistam la scene cu Becali. S-ar fi trasat o linie clara.
    Sper ca nu ati uitat izbucnirile la adresa lui Hagi. Va reamintesc ca atunci HAGI a parasit emisiunea.
    Iar Mitica a continuat sa fie omniprezent la stirile sportive.

    Tolo nu a facut decat un gest absolut normal.

  4. gigi spune:

    ah, sorry ca scriu aici, dar nu ai lasat comments la ultimul tau post cu „pionul lui orlando”… wtf man? parca nu te caracterizeaza, parca ai coborat intre ei sa dai cu prastia si sa te ungi cu masline si lauri.. ce naiba, nu mai face d’astea…

  5. orlando spune:

    gigi,

    thx pt intelegere, promit ca e ultima oara

  6. gigi spune:

    ideea este (cel putin pt mine) ca in general cei care comenteaza sunt acea parte a publicului care are ceva de criticat sau care vrea sa te muste de fund :) mai ales cand se ridica vreun subiect la care toti pot sa arunce cate-o injuratura. Asa e-n viata… dar asta nu inseamna ca daca ai parte de 100 injuraturi, nu exista alti 1000 care apreciaza ceea ce faci, numai ca ei nu iti spun/comenteaza pe blog etc, stii ca partile bune in general oamenii nu au timp/uita/un se gandesc sa le expuna :D

    stii doar ca artistii sunt injurati in viata si mor crezand ca nu-i iubeste nimeni si apoi au statui, carti dedicate, discipline scolare :D bine, sunt convins ca nu iti doresti o Orlandeza predata in colegiul de veveve ;)

  7. orlando spune:

    gigi … m-ai blocat :)

    asta fac de obicei, ignor, de data asta a comentat un coleg din CD-ul de la IAB Romania

    dar, asa cum ti-am promis, e ultima oara.

Lasa un comentariu