sa radem? sau sa plangem?

19 Comentarii
 1. The Fan spune:

  Ori n-am inteles eu ceva, ori ai uitat continutul articolului :D
  Daca e vorba de situatia actuala din tara noastra, eu prefer sa rad cu lacrimi :) toata tara asta e un pamflet, si trebuie tratat ca atare :D

 2. artistu spune:

  Cred ca nu trebuie nici sa radem si nici sa plangem. Trebuie sa incepem sa ne implicam noi politic (cei care simtim un pic de atractie catre „politichie”), pentru ca noi suntem generatia care va trebui sa ii dam jos pe „frumosii parlamentari ai acestor zile”!

 3. catalinpetru spune:

  stiai ca lui v.pambuccian ii trebuie 7000 de voturi sa ajunga deputat
  si poate fi votat de la orice colegiu?
  eu ieri am aflat si nu-s platit de el :)

 4. Dragos spune:

  Caracter de om de doi bani, astia-s pesedistii, toti crescuti pe malul garlei, dar ce sa zic, nici pedelisti nu mi se par prea rasariti, da totusi parca is crescuti mai in amonte.

 5. adu spune:

  s? plângem un pic c? nu ne-a dus ?i pe noi barza într-o ?ar? locuit? de un popor harnic, apoi s? ne gândim ce putem face fiecare dintre noi astfel încât lucrurile sa mearg? mai bine

 6. Jan spune:

  am si eu o cerere, se poate in fundal sa cante tiganii aia manelisiti? „sa dam filmul inapoi” … m-as simiti mult mai bine.
  Eu zic ca e de bine, vorba lui Pablo Francisco care-l imita pe Jerry Springer, „here’s a knife… do something with a knife”.

 7. Marius spune:

  „ma scuzati” face toti banii :))

 8. The Fan spune:

  Scuzele de rigoare (damn AdBlock+ a blocat filmuletzul :P)

 9. dimitri spune:

  Mai de mult Marinescu se l?uda cum a prins el un ho? pe când se afla în SUA ?i ce b?taie i-a dat :)

 10. DVictor spune:

  Doar sa jigneasca cu patos poate PSD-ul… ;) sa isi ceara scuze, dupa care sa continue pt ca „era mai bine inainte pe vremea lor” ;). Pt presupuneri nu sunt in nici un partid.

 11. Angel Petrescu spune:

  Daca se urmareste cu atentie… tipa rastoarna prima paharul „neintentionat” ( ma intreb cum s-a simtit tipu ud :D) … replica oricum nu e demna de un domn…

 12. Angel Petrescu spune:

  PS: da, pe langa Iliescu, Cristoiu si altii, sunt si eu comunist :)

 13. Andrei Rinea spune:

  Eu am sa plang.

 14. alexnicolae spune:

  sa zicem merci ca exista internet, si posibilitatea de a afla informatia, de a vedea exact oamenii dincolo de afisele electorale. Pt exemplare de genu e clar ca e ultima lor sansa sa candideze. Eu am convingerea ca in urmatorii 4 ani 3/4 din politicieni o sa dispara. Acum trebuie sa fie tare batut in cap cine a vazut si ar vota pe oricare din cei doi, pentru ca e clar ambi sunt sub(la alegere: cultura, morala, inteligenta, capacitate de comunicare, etc). Sau pe cel care a refuzat sa sufle in fiola, sau cel care a musamalizat un accident, sau cel cu matusa. Acum 10 ani ii vedeam doar in afise si la reclame sau articole platite. Tura asta o sa fie monitorizata mai atent, si la urmatoarea am convingerea ca o sa cam dispara.

 15. Scorpiono spune:

  Domnu’ Orlando, pai credeti ca ceilalti „politicieni” sunt altfel? Doar ca unii se abtin mai mult ca altii, si sa fim seriosi, „ciocu mic ca noi suntem la putere” a meritat.

  Eu pot sa rad, si rad cu pofta

  Scorpiono, 19 ani, student.

 16. BoBo spune:

  Nu e nici de râs ?i nici de plâns, e de luat atitudine.

 17. neagrigore spune:

  Singurul lucru pe care cred ca il putem face este sa ne asiguram ca nu ii ajutam in vreun fel sa ajunga in parlament. Dupa care, televiziunile trebuie sa se asigure ca nu mai invita astfel de maimutoi.

 18. BoBo spune:

  P?i televiziunile de ce s? nu invite? Asta e aproape imposibil. Rating? Sun? cunoscut?

 19. alexnicolae spune:

  concluzie dupa alegeri: nu a intrat nici unul in parlament!

Lasa un comentariu