live pe Promotor.ro – drive testul Audi Q5

pe langa faptul ca e primul site auto care testeaza noul Audi Q5, colegii de la Promotor.ro dau azi pe site, intr-o transmisie live, incepand cu 12:30, detalii despre ultimul model lansat al celor de la Audi. La test participa si unul din userii Promotor, asta dupa ce ieri, un al user a avut ocazia sa testeze, in premiera, Q5-ul impreuna cu ai mei colegi.

6 Comentarii
  1. bob spune:

    foooooarte tare! asteptati sa plec eu sa faceti d’astea, ai? :)

  2. Favit spune:

    buna idee dar de la 12:30 pana la 13 m-am tot chinuit sa gasesc aceasta transmisiune live. din pacate nu am reusit :(

  3. mihai spune:

    Eu zic asa:
    1.snobismul nu o sa cunoasca limite si daca pana acum tot cocalarul avea q7 acum o sa aiba q5(nu generalizez-sunt cateva cazuri aparte insa iritante)
    2.nu cred ca in contextul actual de pe piata o sa „rupa gura targului” chiar imediat
    3.ar fi curios de urmarit directia vanzarilor

  4. Well, eu de la o vreme nu prea mai am incredere in opiniile celor de la promotor.ro. Mai ales dupa articolul si video-ul in care li se parea ceva extraordinar de fantastic faptul ca o masina de 1000 CP o intrece rapid pe o alta de 600. Pana la urma pomparea artificiala de senzational in detrimentul profesionalismului are si un revers. Bine, nu inseamna ca nu intru pe site dar, atunci cand vreau sa cumpar o masina, tin cont de alte surse de informare.

  5. pi spune:

    Scuze ca postez aici ( sper sa stergi ), nu merg linkuri pe zf.ro din prima pagina ( si appletul la „COTATII VALUTARE IN TIMP REAL” imi omoara si acasa si aici firefoxul, pun pariu ca a scazut numarul celor care folosesc firefoxul pe zf.ro de cand a fost introdus )

  6. orlando spune:

    thx pi, nu am inteles ce linkuri nu merg de pe prima pagina a zf-ului, am dat in lucru verificarea appletului

Lasa un comentariu