Trafic face misto de Gsp. Sau invers.

Cancan a depasit iar GSP-ul in trafic.ro … dar eu vroiam sa vad spun despre descrierea GSP din serviciul de monitorizare: „Gazeta Sporturilor – cea mai buna echipa din Romania. Sambata este cel mai tare meci din Romania, Steaua – Atletico Bilibao„. In primul rand ca sambata e Romania – Franta, in al doilea rand e Bilbao nu Bilibao. da, stiu, sunt rau, am scapat de bugete (partial) + sunt de la 8 la birou.

19 Comentarii
  1. YODA TV spune:

    eh, o sa-si revina GSP si nu stiu daca ziarul de sporty se bate cu Cancan. S-a mai intamplat acum vreo 2 luni cand cancan a fost lider cateva zile.

  2. Sorin spune:

    Atata timp cat au un filmuletz pe saptamana cu asa zise celebritati care au fost surprinse de camera de luat vederi cu nadragii in vine o sa fie numarul unu. Desi nu am mai citit un ziar in format print de multa vreme in fiecare dimineata cand trec pe langa o taraba cu ziare refrenul cumparatorului este vesnic acelasi … „un click , un cancan si …. o liberatea va rog”. Ce sa faci, content domne.

  3. Bogdan spune:

    Cred ca numarul oamenilor care se hranesc cu barfa, scandal si continut semi-pornografic e exponential mai mare decat al consumatorilor de fotbal. :)

  4. Gusti spune:

    Stiu eu pe cineva care vrea sa se raporteze doar la SATI, dar cind ii convine scoate in fata TRAFIC.RO. il stii? :)))))

  5. orlando spune:

    aha, deci voi faceati misto de ei …

    bre Gusti, eu cand mananc ceva mananc pana la capat, credeam ca te-ai dat seama pana acum. oricum faza era prea misto pt a nu o pune pe blog iar eu ma simt asa de bine azi … am facut si print screen, o sa-l pun mai pe seara :)

  6. Gusti spune:

    tot n-ai raspuns la intrebare :D

  7. orlando spune:

    stiu eu pe cineva care se va raport numai la SATI in curand.

  8. Gusti spune:

    aha, deci pina atunci ai voie si cu trafic :))

  9. Lucian spune:

    io stiu si ca e Athletic, cu H si fara O, ala cu O, fara H e in Madrid. :P

  10. orlando spune:

    corect Lucian :)

  11. Gusti spune:

    Lucian, cu ocazia asta a disparut de pe lista un suspect. Sigur nu ne-ai facut tu farsa :))))

  12. Alex C spune:

    „Cea mai buna echipa din Romania” e echipa care are cel mai mare trafic (si cu asta basta).

    Daca incepem sa analizam faptul ca ei fac 1 milion cu un film, si criticam asta, atunci ar trebui sa ne gandim si la faptul ca cele mai citite siteuri din .ro sunt cele de sport (doooh… si aici e ceva in neregula).

    Oricum, chiar daca ar avea cancan 2 milioane de vizitatori… valoarea bannerelor la ei pe site este „infinit” mai mica decat pe gsp.ro

  13. Sorin spune:

    Orlando, daca tot te uiti la descrierile siteurilor de ce nu ai remarcat modificarile de descriere la siteurile pe care le reprezinti?

    Trebuia doar sa te uiti la descrierea siteului nr 1 din .ro (conform lui Alex C)
    Din cite vad in printscreenul tau, la cancan apare: „Senzational Monica Columbeanu se desparte de Iri”. Esti sigur ca e descrierea pusa de ei? ;))

    A, uitasem… Isi batea joc Trafic de cancan.ro

  14. orlando spune:

    da Sorin, am vazut-o tarziu, dupa ce am postat, oricum despartirea Monicai de Iri era mai putin importanta decat cel mai important meci din aceasta saptamana.

  15. orlando spune:

    inca ceva Sorin, am vazut ceva ce trebuia sa vedeti voi, a stat asa aproape o zi pana s-a sesizat cineva sa repare.

  16. Sorin spune:

    Corect, dupa ce ai remarcat bugul am deschis si noi trafic.ro.

    Am vazut schimbata descrierea la gsp, cancan, protv.ro, realitatea.net, etc. Dar am incercat sa lucram cu toate partile implicate pentru a gasi problema.

    Noi ne uitam pe trafic.ro o data pe luna. Nu este un tool caruia in acordam importanta de care se bucura in alte parti :D

  17. orlando spune:

    dap, thx, Dexter, am citit ieri

  18. h33z0r spune:

    Eu sunt h33z0r, intentia mea a fost de Ethical hacking(adica white hat hacking), ca sa dovedesc ca si in spatele unor grupuri puternice de programatori, se pot strecura erori, care pot fi speculate chiar si de un tip in clasa a VIII-a. Eu puteam specula vulnerabilitatea intr-o aplicatie, care le modifica descrierea la toate siteurilor, dar nu asta a fost ideea…

    Nici un multumesc de la trafic.ro nu am primit, sper ca v-am distrat.
    http://www.giga-software.com
    h33z0r

Lasa un comentariu