zicala zilei

vine de la un domn pe la +60 uitandu-se la coada din fata noastra (15-20 persoane) si la lumea aflata la shopping, intr-un magazin din Soho, NY: „daca asa arata recesiunea atunci sa ne tot tina”.

p.s. dezgustator gestul de a pune online inregistrarea in care ar aparea o politiciana facand sex oral, conteaza mai putin ca e activa in politica, e femeie in primul rand, cred ca si mama. iar barbatul care a filmat-o … niste porci.

8 Comentarii
 1. Nu as da vina foarte mult pe „pusul online”. In spate s-au aflat unul sau mai multi oameni care aveau filmul si vroiau sa apara (imposibil sa nu fi fost vorba si de santaj pe undeva). Mai devreme sau mai tarziu, intr-un loc sau altul, tot ar fi aparut.

  Insa una peste alta, intreaga orchestratie e…

 2. In politica, daca nu esti atent la joc, risti sa te arzi. Oare cum de a aparut acum inregistrarea si la ce santaj nu i-a dat cursul?
  Oricum, asta ar trebui sa fie o invatatura de minte pentru mai tinerii politicieni. Din cauza unei situatii precum aceasta, politicieni votati de noi ajung la mana infractorilor. Sa nu o compatimim prea mult. Romania nu are nevoie de femei care fac sex oral prin masini.

 3. Yoda spune:

  E josnic, jenanta chestia cu filmuletul celebru. Deh, prea mult profesionalism.

 4. Florin spune:

  Nu era aceeasi treaba si cu Monica si Bill? De ce au vrut sa il impiciuiasca? Daca era doar femeie si mama nu ajungea inregistrarea aia pe net.

  Cum te simti cand oamenii care ne conduc iau decizii de astea? E foarte bine sa fumezi o iarba si te duci la fete in Amsterdam. Dar daca vrei sa participi la conducerea unei tari ar trebui sa te opresti din lucruri de astea. Sau sa le faci mai cu grija. Nimeni nu ii obliga sa se bage in politica. A, si ea nu facea treaba aia acasa cu barbasu. O facea cu unu care a filmat-o si a pus-o pe net. Cat de mult trebuie sa te duca capu sa faci asta cand ai/vrei functii publice?

 5. Cristi spune:

  Si totusi … Chiar nu ar trebui sa conteze moralitatea unui politician (femeie sau barbat)? Oare ce s-ar fi intamplat daca ar fi aparut zvonuri si eventual si inregistrari cu Sarah Pallin, Condoleezza Rice sau orice alt politician femeie din politica SUA? Stim cazuri celebre de politicieni americani care s-au retras din viata politica in urma unor zvonuri de infidelitate conjugala, fara sa mai fie si date publicitati probele, inregitrarile, fotografiile, dovezile, etc… va da-ti seama ce s-ar fi intamplat daca ar fi aparut astfel de inregistrari in statele unite?

  Revin… Chiar se poate trece atat de usor peste moralitatea indoielnica a unui politician fie el barbat sau femeie? De ce noi romanii sa coboram standardele? De ce sa nu avem pretentii de la politicienii tarii asteia amarate la standarde morale mai inalte? (din toate punctele de vedere).

  Sincer imi pare rau pentru doamna Birchall (daca filmuletul este intradevar cu dansa) pentru ca o consider o femeie deosebit de inteligenta si care merita atentie in politica romaneasca, dar consider ca inteligenta trebuie dublata de intelepciune si o anumita conduita…

 6. Yoda spune:

  am vazut ca trafic.ro l-a exclus pe iosif buble de la contorizare.

 7. orlando spune:

  guys,

  problema noastra e ca ne place sa facem presupuneri:
  – presupunem ca e o politiciana desi nu avem nici o certitudine;
  – presupunem ca e o politiciana si face sex cu altcineva decat sotul ei
  – presupunem ca o politiciana si face sex cu altcineva decat sotul ei pentru a parveni in politica

  sa mai continui?

  profesoara care a aparut peste tot acum ceva vreme a fost linsata mediatic pentru ca imagini in care facea sex cu sotul ei au aparut pe internet. ea ce vina mai avea? nu era politiciana si era cu sotul ei.

 8. Cristi spune:

  Nu cred ca situatia celor doua doamne se poata compara. Ceea ce au facut jurnalistii in cazul profesoarei care s-a filmat cu sotul este o incalcare flagranta a dreptului la intimitate. I-au daunat grav imaginii si carierei; in locul ei toate acele publicatii ar fi fost bagate pana in gat in procese si m-as fi dus pana la curtea europeana a drepturilor omului. In schimb, daca doamna din filmuletul plasat pe net este doamna politician, domnul din imagine nu e sotul si masina nu este a lor… atunci aceasta are o grava problema de moralitate.

Lasa un comentariu